Creează-ţi propriul Spa la tine acasă

Apropo.ro / 03.09.2013, 11:46
Creează-ţi propriul Spa la tine acasă
Ce-ar fi dacă ţi-ai putea crea propriul ritual Spa la tine acasă?

Natural Spa by TommyG iti aduce acea oaza de relaxare, prin produsele sale de ingrijire fara parabeni. Mizand pe ideea de natural si sanatos, aceasta gama contribuie eficient la protejarea corpului tau. Parabenii sunt substante cu rol conservant, iar folosirea lor este controversata, de aceea Natural Spa respecta o formula care sa aduca beneficii pielii, atat de afectata de factorii externi.

De aceea, din momentul in care ai ajuns acasa si intri in baie, poti sa faci primii pasi in crearea spa-ului tau. Gelul de dus este un produs energizant care iti va revitaliza corpul si curata pielea cu delicatete, formula sa continand peste 90% ingrediente de origine naturala. Il poti folosi cu incredere si dimineata, deoarece iti va oferi hidratare pe toata durata zilei. Combina gelul de dus cu exfoliantul corporal fara parabeni, ce inlatura celulele moarte, gomajul fiind important pentru reimprospatare si deschiderea porilor.

Dupa ce ai iesit din dus, te poti rasfata cu laptele de corp Natural Spa, care imbunatateste sistemul natural de protectie al pielii, oferind hidratare 24 de ore si un parfum fin si atragator. Avantajele unui lapte de corp fara parabeni sunt cresterea hidratarii pielii cu pana la 33% si reducerea pierderii de apa transepidermica cu pana la 15%. Mai mult decat atat, acesta protejeaza, netezeste si catifeleaza pielea uscata si stimuleaza procesul de regenerare a celulelor.

Inca un produs esential fara de care ritualul spa nu poate fi complet este untul de corp Natural Spa, cu o textura cremoasa, ce patrunde rapid in piele, fara a lasa urme grase. Acesta hidrateaza intensiv pielea si ii imbunatateste elasticitatea, fiind recomandat pentru toate tipurile de piele. Daca te numeri printre norocoasele care au parte de un masaj seara sau dimineata, untul de corp este ideal pentru aplicare.

Aromele care te vor invalui sunt proaspete si delicate, precum cocos, aloe vera, vanilie sau rodie. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi produsele preferate din gama Natural Spa by TommyG de pe www.luxbeauty.ro si sa te bucuri de momentele de hidratare intensa si relaxare!