Crime + Investigation™ (CI) a lansat seria “Cei mai răi din lume”

De: Nicoleta Nicolae / 04.03.2015, 13:00
Crime + Investigation™ (CI) a lansat seria “Cei mai răi din lume”
Postul TV a lansat o serie alcătuită din cele mai apreciate seriale ale canalului de televiziune: „Copii ucigaşi”, „Cine m-a bântuit”, „Gustul vieţii după gratii”, „Supraveghere în Australia” şi „Cei mai răi gangsteri”.

Seria, intitulată „Cei mai răi din lume”, a avut premiera pe 2 martie şi constă în difuzarea unui episod din fiecare serial menţionat, în mai multe zile ale săptămânii, de la ora 22:00.

Astfel, lunea, serialul „Copii ucigaşi” oferă o profilare în detaliu a copiilor care comit crime, încercând să descopere ce i-a motivat să realizeze astfel de gesturi criminale. Miercurea este dedicată show-ului „Cine m-a bântuit”, care prezintă experienţele paranormale ale unor celebrităţi care încearcă, ajutate de un medium, să rezolve misterul ce i-a învăluit.

Joia, „Gustul vieţii după gratii” vorbeşte despre abordările moderne prin care legiuitorii din SUA încearcă să îi impiedice pe adolescenţii de astăzi să devină deţinuţii de mâine. Serile de vineri vor fi dedicate serialului „Supravechere în Australia” care a fost realizat cu ajutorul accesului fără precedent la înregistrările camerelor de supraveghere de pe autostrăzile australiene. Aceste înregistrări au surprins şoferi imprudenţi, comportamente riscante în preajma trenurilor şi multe alte activităţi infracţionale.

Seria se încheie cu serialul „Cei mai răi gangsteri”, care face o profilare a celor mai cruzi şi faimoşi criminali din istorie, în fiecare sâmbătă, de la 22:00.