Cristiano Ronaldo isi permite sa refuze femeile (foto)

Apropo.ro / 17.07.2008, 14:31
Cristiano Ronaldo isi permite sa refuze femeile (foto)
Jucatorul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a refuzat avansurile divei Paris Hilton, desi s-a despartit recent de Nereida Gallardo.

Paris Hilton a avut neplacuta surpriza de a fi imbrancita de portughezul Cristiano Ronaldo chiar in momentul cand celebra mostenitoare i-a sarit in brate in timpul unei petreceri, scrie Showbiz.ro.

Desi s-a despartit recent de frumoasa Nereida Gallardo, farmecele protagonistei "One Night in Paris" nu au avut niciun succes in cazul fotbalistului de la Manchester United care a respins-o in mod violent in timpul unei petreceri la care au participat amandoi.

Iata-le pe cele doua (v. foto), compara-le si comenteaza aici gestul jucatorului, apoi vezi toata GALERIA FOTO, de pe Showbiz.ro!

Nereida Gallardo si Paris Hilton

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Faceti sex oral pentru a evita avorturile!

Faceti sex oral pentru a evita avorturile!

Reprezentantii Guvernului britanic ii indeamna adolescentii sa faca sex oral pentru a preveni sarcinile nedorite. Parintii tinerilor considera "iresponsabila" h…

Tommy Lee are poze cu Pamela goala, pe mobil

Tommy Lee are poze cu Pamela goala, pe mobil

Rockerul Tommy Lee s-a impacat cu fosta sa sotie Pamela Anderson luna trecuta, iar acum este in culmea fericirii si le arata tuturor prietenilor poze cu ei doi impreuna, …

Ti-ai lua o canapea in forma de penis?

Ti-ai lua o canapea in forma de penis?

Imagineaza-ti ca un designer a creat o canapea in forma de penis. Cum ar fi sa mergi in vizita la medicul tau sau la spital, iar in sala de asteptare sa existe o asemenea…

Nelly Furtado a fost agresata de un renumit rapper

Nelly Furtado a fost agresata de un renumit rapper

In timpul celui mai recent concert al lui Nelly Furtado, un rapper renumit din Rusia, Timati, a incercat sa urce pe scena sa cante alaturi de ea.

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza