Cristiano Ronaldo s-a razgandit, nu mai pleaca la Real Madrid

Apropo.ro / 07.08.2008, 09:58
Cristiano Ronaldo s-a razgandit, nu mai pleaca la Real Madrid
Cristiano Ronaldo a anuntat ca va ramane la Manchester United in sezonul viitor, chiar daca oferta de la Real Madrid a fost una foarte tentanta.

Cristiano Ronaldo a anuntat ca va ramane la Manchester United si in sezonul viitor, chiar daca oferta de la Real Madrid a fost una foarte tentanta.

"Alex Ferguson a ascultat argumentele mele, eu le-am ascultat pe ale lui si am convenit ca este cel mai bine sa continui. Astfel pot confirma ca sezonul viitor voi juca pentru Manchester. Vreau sa joc la Manchester din toata inima. Vreau sa lupt si sa onorez acest tricou cu angajamentul si devotamenlul pe care le-am manifestat mereu", a declarat Ronaldo, aflat sub contract pana in 2012 cu "diavolii rosii".

Alex Ferguson a fost foarte incantat la auzul declaratiei portughezului si a declarat ca Ronaldo va fi reprimit cu bratele deschise de catre suporterii lui Manchester United.

"Il vom primi cu bratele deschise. Suporterii trebuie sa inteleasga ca este dificil pentru un tanar sa reziste in fata atator bani, mai ales ca este originar din Madeira si trebuie sa se ocupe de familia lui (dupa decesul prematur al tatalui sau)", a spus Sir Ferguson.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Becali i-a dat un ultimatum lui Lacatus

Becali i-a dat un ultimatum lui Lacatus

Dupa ultimele transferuri realizate de formatia din Ghencea, Gigi Becali a spus ca Steaua are un lot foarte bun si ca se asteapta ca Marius Lacatus sa obtina performante …

Romania a depasit Franta in clasamentul FIFA

Romania a depasit Franta in clasamentul FIFA

Nationala Romaniei a urcat un loc in clasamentul FIFA Coca Cola pe luna iulie, ocupand pozitia 11, cu 1021 puncte, a anuntat site-ul oficial al forului fotbalistic …

Steaua l-a furat pe Gomez de sub nasul lui Dinamo

Steaua l-a furat pe Gomez de sub nasul lui Dinamo

Gigi Becali a declarat ca Steaua a realizat transferul mijlocasului Abel Gomez de la formatia Real Murcia, jucator care pana in urma cu cateva zile era dat ca si …

Becali il sfideaza pe Mourinho

Becali il sfideaza pe Mourinho

Gigi Becali s-a enervat pe antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, care este in continuare nehotarat in ceea ce priveste transferul lui Mirel Radoi la formatia …

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto