Cristina Cioran, concurentă la “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 18.02.2015, 15:49
Cristina Cioran, concurentă la “Ferma Vedetelor”
Următorul concurent confirmat în echipa fermierilor celebri este Cristina Cioran, care va intra în casa de la “Ferma vedetelor” alături de Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea şi Corina Drăgulescu.
Binecunoscuta actriţă a jucat în telenovele marca Acasă precum “Numai iubirea” sau “Păcatele Evei”, şi a debutat ca prezentatoare la acelaşi post TV, devenind cunoscută publicului larg. Cristina Cioran se pregăteşte să schimbe peisajul şi să renunţe la rochii şi pantofi cu toc în favoarea hainelor groase şi a cizmelor de cauciuc, mai potrivite condiţiilor de la fermă. 
 
Carismatica actriţă a cerut sfaturi de la oamenii care trăiesc la ţară, pentru a se descurca cât mai bine în această nouă provocare: “Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la ţară şi am aflat o grămadă de lucruri interesante, care cu siguranţă mă vor ajuta în “Ferma Vedetelor”. Am acceptat să intru în acest proiect pentru că nu am această experienţă de fermă, nu am avut bunici la ţară şi acum îmi trăiesc a doua copilărie”.
 
Foto: Pro TV
 
Cristina, fire deschisă şi entuziastă, mărturiseşte: “Sunt foarte încântată de proiectul “Ferma Vedetelor”, consider că este aventura vieţii mele, de până acum. Îmi plac provocările, sunt foarte curajoasă şi cred că această experienţă îmi va schimba viaţa în bine. Voi înţelege şi mă voi lovi de greutăţile pe care le au cei care trăiesc la ţară. Voi învăţa să am grijă de animale şi să construiesc o fermă. Poate la un moment dat voi dezvolta această experienţă şi cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viaţă”.
 
Provocările zilnice prin care vor trece cei 12 fermieri sunt atât fizice, cât şi psihice. Tăria de caracter, curajul, determinarea şi munca în echipă sunt doar câteva dintre calităţile necesare pentru a ţine echipa unită. Mentorul Fermei nu îi va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui să le ducă la bun sfârşit pentru a câştiga bani sau alimente. Iulia Vântur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, îi va sfătui, încuraja şi determina să finalizeze probele, însă le va da şi ea sarcini care vor trebui îndeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii.