Cristina Dochianu a devenit mămică

Apropo.ro / 13.01.2015, 10:42
Cristina Dochianu a devenit mămică
Prezentatoarea TV Cristina Dochianu a devenit mamă în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedeta a fost secretoasă şi nu a dat detalii despre fericitul eveniment din viaţa ei, preferând să păstreze discreţia asupra vieţii sale de familie.
 
Foto: Facebook
 
Aşa s-a întâmplat şi când s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Cristian Fogarassy. Cei doi soţi au devenit recent părinţii unei fetiţe, iar în acest weekend Cristina a postat pe Facebook o poză în care radia de fericire, aflându-se în parc, la plimbare cu căruciorul. “Mami s-a îmbrăcat şi s-a aranjat pe fugă, dar a ieşit cât de cât bine în poza asta”, a scris ea, bucuroasă, pe binecunoscuta reţea de socializare. Vedeta şi-a luat astfel fanii prin surprindere cu vestea că a născut deja. Cristina Dochianu şi-a revenit repede după sarcină, perioadă în care nu a luat prea mult în greutate. Ea a devenit pentru prima dată mămică la vârsta de 30 de ani.
 
Foto: Facebook
 
Cristina Dochianu şi  Cristian Fogarassy s-au căsătorit în vara lui 2014 la Orşova, oraşul în care vedeta a copilărit, şi şi-au petrecut luna de miere în Grecia, pe insula Santorini.