Cristina Dochianu este însărcinată în 5 luni

De: Cătălina Matei / 12.08.2014, 08:48
Cristina Dochianu este însărcinată în 5 luni
Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV se pregăteşte să devină mămică. De curând, Cristina s-a căsătorit religios cu soţul său, Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis în Banat, la Orşova, judeţul Mehedinţi.

 “Nunta a fost o petrecere intimă la care au participat doar persoanele dragi nouă. Evenimentul a avut loc lângă Orşova, oraşul în care am copilărit şi de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Naşi au fost prietenii noştri foarte buni Santiago şi Diana Leordă, alături de fiul lor Marc, pe care îi iubim şi îi preţuim foarte mult. Luna de miere am petrecut-o în Grecia, pe insula Santorini, unde ne-am bucurat cu adevărat de câteva zile de vacanţă. Grecia este şi va rămâne una dintre destinaţiile noastre preferate. Ne bucurăm că vom fi părinţi, sunt însărcinată în 5 luni, am o sarcină uşoară până acum, nu am avut pofte şi totul decurge foarte bine”, spune Cristina.

Foto: Prima TV

Pe Cristina Dochianu o puteţi urmări prezentând ştirile din sport în cadrul jurnalului Focus de vineri până duminică, de la ora 18.00, la Prima TV.