Cu Academia XL-S Medical câştigi lupta împotriva kilogramelor!

Apropo.ro / 06.08.2013, 15:08
Cu  Academia XL-S Medical câştigi lupta împotriva kilogramelor!
400 de farmacişti s-au înscris în Academia XL-S Medical, pentru a uma programul timp de o lună de zile. Au reuşit să slăbească cu multă ambiţie şi încredere şi au dorit să arate că DA! se poate slăbi. Fie că au fost din Braşov, Cluj, Constanţa, Timişoara, Iaşi sau Bucureşti, toţi au urmat programul Academiei XL-S Medical.

Au ţinut dietă, au făcut sport şi, cu ajutorul XL-S Medical, rezultatele nu au întârziat să apară.

Farmacista Adina Havasi din Braşov, câştigătoarea competiţiei de anul acesta, a reuşit să piardă cele mai multe kilograme dintre toţi cei înscrişi: 8,2 kg în doar 3 săptămâni. “După două naşteri am rămas cu ceva kilograme în plus. În urma participării la prezentarea programului Academia XL-S Medical am decis că aceasta este o şansă unică, de care ar trebui să profit. Iar acum nu-mi mai este ruşine de felul în care arăt. Mă simt extraordinar. ”, spune Adina. Ocupantele locurilor 2 şi 3 au slăbit 8 kilograme şi respectiv 7,9 kilograme. Se declară mulţumite de rezultate şi promit că vor continua cu dieta, exerciţiile fizice şi administrarea de XL-S Medical pentru a slăbi şi mai mult.

Acum te poţi înscrie şi tu în cursa cu kilogramele nedorite! Academia XL-S Medical te va ajuta să slăbeşti sănătos prin programul de o lună de zile.

Trebuie doar să cumperi un pachet promoţional Academia XL-S Medical şi vei primi GRATUIT un abonament la o sală de sport din oraşul tău. Decupeză voucherul de pe spatele pachetului şi, împreună cu bonul fiscal al produsului, mergi la una din cele peste 70 de săli de sport XL-S Medical din ţară pentru a beneficia de abonamentul gratuit. Pentru rezultate optime, medicii recomandă aerobic de cel puţin trei ori pe săptămână. Dacă ai un program încărcat, nu îţi face griji …. sălile sunt deschise şi în week-end.

Studiile clinice realizate în Germania au demonstrat că XL-S Medical te ajută să slăbeşti de trei ori mai mult decât urmând o dietă obişnuită.*  În plus, produsele XL-S Medical au fost dovedite clinic că nu au efecte secundare.