“Cu capul în nori” – un nou serial cu şi despre adolescenţi

De: Mioara Tronaru / 18.08.2013, 10:00
“Cu capul în nori” – un nou serial cu şi despre adolescenţi
Din 20 august, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16.45, Kanal D vă oferă un nou serial: “Cu capul în nori”.

“Cu capul în nori” este povestea emoţionantă a trei tineri care demonstrează cu sensibilitate ce înseamnă prietenia între adolescenţi, cum depăşesc ei dificultăţile specifice vârstei şi cum reacţionează atunci când dau nas în nas cu dragostea.

Asli (Pelin Karahan), Deniz (Ibrahim Kerdirci) şi Efe (Daghan Kulegec) sunt prieteni foarte buni şi toţi învaţă la acelaşi liceu. Ei locuiesc în Urla (Izmir) şi, de mici copii, sunt nedespărţiţi.

Asli este o tanara foarte ambitioasa care isi doreste sa devina medic, pentru a-si ajuta familia. Desi familia ei intampina dificultati financiare foarte mari, Asli invata foarte bine si stie ca dorintele ei vor deveni realitate iar familia, va fi mandra de ea.

Deniz, cel mai drag prieten al lui Asli, este baiatul alaturi de care fata isi petrece cea mai mare parte din timp. Cei doi isi impartasesc toate secretele. Un singur lucru a “scapat” nespus destainuirilor dintre ei, faptul ca ea este indragostita de Deniz. Relatia dintre ce doi prieteni este din ce in ce mai tensionata din momentul cand in oras apare Mine (Asli Enver), o tanara venita din Germania, care face orice sa ii intre in gratii lui Deniz.

Efe, un adolescent pus pe sotii, dar cu un suflet mare, isi ajuta tot timpul prietenii, riscand certuri si pedepse mari din partea familiei sale care este foarte exigenta in ceea ce priveste educatia lui. Efe are mereu o vorba buna, cate o gluma pentru fiecare prieten, astfel ca acestia zambesc de fiecare data cand ii stau in preajma.

Pentru Asli, familia si prietenii sunt comoara cea mai de pret, iar tatal este pentru ea un erou. Din cauza saraciei, acesta face un gest necugetat care va duce la destramarea familiei. El o va dezamagi cumplit pe Asli atunci cand hotaraste sa fure ceramica veche din timpul Imperiului Otoman, din altarul moscheei, urmand sa o vanda unor indivizi, pe bani multi. In momentul cand tatal lui Asli este inchis dupa gratii, universul fetei se prabuseste. Ramasa fara tata, Asli este pe cale sa il piarda si pe Deniz, singurul sprijin ramas si baiatul pe care il iubeste cu tot sufletul.