Cu ce i-ar cuceri Laura Cosoi pe Cheloo, Loredana şi Pavel Bartoş?

De: Mioara Tronaru / 13.05.2014, 07:00
Cu ce i-ar cuceri Laura Cosoi pe Cheloo, Loredana şi Pavel Bartoş?
Laura Cosoi s-a întâlnit la finalul săptămânii trecute în magazinul Diverta din Bucureşti Mall cu cititorii primei sale carţi de bucate “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi”, publicată de editura Curtea Veche, context în care a răspuns, cu sinceritate, curiozităţilor fanilor.

Pe langă întrebări precum: “cât de des găteşti?”, “cum ţi-a venit ideea de a scrie o carte?” sau “de unde pasiunea pentru gătit?”, Laura a primit din partea unui participant la eveniment o întrebare inedită: “Dacă ar fi să gătească pentru Pavel Bartoş, Loredana sau Cheloo, cu ce preparat crede ca i-ar cuceri?”.

Astfel, Laura este sigură că ar ajunge la inima lui Cheloo cu un tort cu ciocolată, în vreme ce pentru Pavel Bartoş ar merge la sigur cu un gulaş. Pentru gusturile sofisticate ale Loredanei, Laura ar alege un . Dintre toate întrebările primite aceasta a fost cea care i-a plăcut cel mai mult Laurei, iar cel care a adresat-o a fost recompensat de Curtea Veche cu un volum “Rămâi la masă?” cu autograful Laurei şi o mânuşă de bucătărie.

Laura Cosoi continuă întâlnirile cu cei dorinici să afle mai multe despre prima ei carte de bucate. Curtea Veche şi Diverta îi invită pe cititori să o întâlnească pe Laura Cosoi joi, 15 mai, de la ora 18.00 la Cluj, la magazinul Diverta Hubertus (bv. 21 Decembrie, nr.22), dar şi vineri, 16 mai, de la aceeaşi oră, la Târgu Mureş, la Diverta din Mureş Mall.