Cu cine face afaceri Enrique Iglesias!

De: Nicoleta Nicolae / 02.02.2015, 11:25
Cu cine face afaceri Enrique Iglesias!
Cântăreţul latino Enrique Iglesias colaborează cu jucătorul de tenis Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol pentru deschiderea unui lanţ de restaurante la nivel mondial, cu specific spaniol.
Artistul şi cei doi sportivi spanioli vor investi într-un lanţ de restaurante cu specific spaniol intitulat Tatel, potrivit contactmusic.com.
 
„Mâncarea din ţara noastră este foarte faimoasă. Sunt multe restaurante cu specific spaniol, dar niciunul nu a încercat să devină o referinţă la nivel naţional sau chiar internaţional”, au spus cei trei investitori în cadrul unei declaraţii comune.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Primul restaurant Tatel, al cărui decor va fi inspirat din perioada anilor 1920, va fi inaugurat la Madrid, în luna martie, iar planurile lui Iglesias includ deschiderea de reprezentanţe şi la Barcelona, Ibiza, Londra şi Las Vegas, scrie Mediafax.
 
Fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, Enrique, în vârstă de 39 de ani, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. „Escape” (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume.