Cu cine s-au întâlnit Andra şi Măruţă în Tenerife?

Apropo.ro / 05.08.2014, 12:58
Cu cine s-au întâlnit Andra şi Măruţă în Tenerife?
Andra şi Cătălin Măruţă au plecat în vacanţă alături de fiul lor, David. S-au relaxat, s-au distrat şi s-au plimbat, ba mai mult s-au întâlnit cu un alt cuplu aflat în concediu, la relaxare, Adelina Pestriţu şi iubitul ei, Speak.
Destinaţia aleasă de Andra şi Măruţă pentru concediu a fost Tenerife. Împreună cu băieţelul lor, David, cei trei s-au pozat peste tot, pentru a se putea întoarce acasă cu un superb album de vacanţă. Ei nu au ratat Loro Park, una dintre cele mai mari grădini Zoo din lume, unde se găsesc peste 350 de specii de papagali. David a fost cel care s-a bucurat din plin de excursia la Zoo. 
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Pe lângă prietenii cu care au plecat în vacanţă, Andra şi Măruţă s-au întâlnit în Tenerife cu un alt cuplu celebru, Adelina Pestriţu şi iubitul ei, cântăreţul Speak, care au ales să-şi facă şi ei vacanţa în Insulele Canare, Playa De Las Americas.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Cele patru vedete nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună, postând apoi poza pe contul de Facebook, alături de un comentariu: “O companie plăcută, departe de casă”!