Culio vrea in nationala Romaniei! Ce straini ar trebui naturalizati?

Apropo.ro / 17.09.2008, 12:15
Culio vrea in nationala Romaniei! Ce straini ar trebui naturalizati?
Argentinianul a declarat ca ar accepta sa joace pentru nationala Romaniei.

Argentinianul a declarat ca ar accepta sa joace pentru nationala Romaniei, dar asteapta o decizie oficiala in acest sens.

"Nu ne-am temut niciodata de Roma. Am aratat ca avem fata de Champions League. Suntem pregatiti sa intalnim echipe ca Chelsea, dar trebuie sa ramanem linistiti in continuare. Nu as refuza sa joc pentru nationala Romaniei, daca mi se va cere. Sunt fericit pentru mine, pentru CFR, dar si pentru Romania”, a spus Culio.

Juan Culio a fost declarat jucatorul partidei, dupa ce a reusit sa inscrie ambele goluri in victoria CFR-ului cu AS Roma, scor 1-2.

Ionut Lupescu a confirmat interesul oficialilor pentru naturalizarea lui Culio spunand ca a discutat atat cu jucatorul, cat si cu selectionerul Victor Piturca.

"Poate a venit momentul sa naturalizam si noi unu-doi jucatori. Despre Culio am discutat de mult timp. Si cu el, si cu selectionerul Piturca. Sunt mai multi jucatori straini in Liga I care au valoare, dar trebuie sa confirme si sa o demonstreze in continuare", a declarat Ionut Lupescu la televiziunea gazetei.

Spune aici ce jucatori straini vrei in nationala Romaniei

Esti de acord cu naturalizarea strainilor pentru a juca in nationala Romaniei?

Imagine: Mediafax Foto

 

Citeste si:

CFR a adus primele 3 puncte. Becali, cate aduce Steaua diseara?

CFR a adus primele 3 puncte. Becali, cate aduce Steaua diseara?

Dupa ce formatia CFR Cluj a facut istorie pe Olimpico din Roma, reusind sa castige cu scorul de 2-1 in fata celor de la AS Roma, astazi este randul Stelei sa intre …

Rezultate inregistrate in prima zi a Ligii Campionilor

Rezultate inregistrate in prima zi a Ligii Campionilor

Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, in prima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor: Grupa A: Chelsea (Anglia) – Girondins Bordeaux (Franta) 4 – 0 …

CFR Cluj a rescris istoria la Roma! Felicita-i pe jucatorii campioanei!

CFR Cluj a rescris istoria la Roma! Felicita-i pe jucatorii campioanei!

CFR Cluj a reusit sa produca surpriza serii in Liga Campionilor, dupa ce a castigat in fata echipei AS Roma, cu scorul de 2-1, chiar pe Olimpico din Roma. Dupa un …

Cristi Chivu crede in

Cristi Chivu crede in "steaua" Fiorentinei

Fundasul echipei nationale, Cristian Chivu, a declarat ca favorita sa la calificare, din grupa Stelei, este Fiorentina, informeaza site-ul violanews.com. Jucatorul lui …

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza