Cum ar reacţiona vedetele dacă ar fi nevoite să locuiască din nou cu părinţii?

De: Nicoleta Nicolae / 08.01.2015, 11:00
Cum ar reacţiona vedetele dacă ar fi nevoite să locuiască din nou cu părinţii?
Ce ai face dacă ar trebui să locuieşti cu părinţii când ai peste 30 de ani? Câteva vedete ne-au spus ce ar face dacă ar fi nevoite să locuiască cu cei care i-au crescut.

Alexandru Constantin – prezentator  TV 

“Locuiesc singur de la 19 ani, atunci când m-am mutat în Bucureşti. Nu aş mai putea locui cu părinţii. Dacă aş fi nevoit, probabil aş rezista o lună. Asta pentru că îmi este tot timpul dor de ei. Am destul de multe tabieturi şi reguli acum. Îmi place să-mi beau cafeaua în linişte şi fac majoritatea lucrurilor noaptea. Atunci gătesc, fac curăţenie etc. Ar fi foarte greu de suportat pentru o persoană care are un program diferit de viaţă.

 Florin Grozea – muzician- HiQ

„Dacă aş fi nevoit să mă întorc acasă, cu părinţii, prima regulă ar fi să ne facem un program strict, respectat de toată lumea. E greu de spus cum m-aş descurca dacă nu am avea reguli de convieţuit, acum după 18 ani de când am plecat de acasă, deşi tocăniţa de cartofi ar fi o revenire spectaculoasă în viaţa mea. Şi orele de somn trebuie modificate, nu mai cred că pot să mă culc la comandă :-)”

Tiberiu Jakab, Vania (OK Corral)- DJ şi producător muzical

“Stop-cadru: Tiberiu Jakab, 32 de ani, DJ şi producător, locuiesc cu părinţii, mă pierd cu orele în lumi virtuale. Omor tigri, omor gândaci, omor extratereştri, omor zombii şi plante, uneori mai şi ajut câte un personaj virtual cu trei mâini, trei picioare sau trei ţâţe. Când sună telefonul mă întorc la realitate, dar nu-mi iese de fiecare dată. Uneori rămân prins între două lumi, iar când mă sună mama îmi vine să răspund speriat: „Da mami, termin acum temele, da mai lasă-mă te rog încă 15 minute.”

Cristina Cioran – actriţă

“Din fericire mama vine des în vizită şi îmi face plăcere de fiecare dată. Dar să mai locuim împreună? Nu ştiu ce să spun. Dacă am fi nevoiţi, de ce nu, mi-ar face plăcere, aş fi din nou copil, adică i-aş păsa toate responsabilităţile casei… gătit, călcat, curăţenie; atât cât m-ar lasă sufletul să facă doar ea. Mama mea este foarte de treabă şi cred că am fi ca surorile, fiecare cu treaba ei. Nu cred că m-ar întreba la ce oră vin acasă sau la cât plec.”€œ

Acasă cu părinţii sau nu, trăieşte experienţa “locuitului cu parinţii” prin ochii eroilor din “The Millers”. Nathan Miller (interpretat de Will Arnett) de abia aşteptă să se bucure de beneficiile vieţii de burlac   după recentul divorţ de soţie, însă nimic nu este cum se aştepta pentru că părinţii lui hotărăsc să se despartă după 43 de ani de căsnicie şi decid să se mute în casele copiilor lor.

Ca să aflaţi cum se vor desfăşura lucrurile nu pierdeţi noile episoade din The Millers pe Comedy Central Extra în fiecare duminică la ora 22:10. Veţi râde cu poftă! Iar dacă se întâmplă să rataţi câte un episod, îl puteţi revedea în reluare joia şi sâmbăta, tot de la 22:10.