Cum arată fiica de 18 ani a lui Mugur Mihăescu!

De: Nicoleta Nicolae / 21.08.2015, 07:00


Cum arată fiica de 18 ani a lui Mugur Mihăescu!
Pentru Mugur Mihăescu, liderul grupului umoristic “Vacanţa Mare”, tatăl unei fete în vârstă de 18 ani, nu exista conflict între generaţii.

Mugur este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent în legătura cu problemele şi aspiraţiile tinerilor.

“Facem multe lucruri impreuna. Alaturi de ea, ma simt din nou elev. Este ca si cum as petrece timpul invatand si iar invatand. Ivona va urma o facultate in strainatate, dupa care va veni in Romania”, a declarat Mugur Mihaescu.

Dovada cea mai concretă a “conectării” sale la generaţia tânără este scenariul serialului “17- O poveste despre destin”, pe care Mugur l-a scris în 2008, inspirat din problemele adolescenţilor din societatea actuală.  

“Stiti bine, in adolescenta, sfaturile iti intra pe o ureche si iti ies pe alta. Oamenii uita chestia asta si cred ca daca le dau sfaturi copiilor, acestia o sa ii si asculte. Lasa-i sa-si traiasca viata, pentru ca timpul o sa cearna ce este valoarea, ce a fost rau si ce nu. Vor trece prin propriul lor filtru si vor intelege ca daca nu depui efort, nimic nu este gratis”, spune Mugur Mihaescu.