Cum arată Helena Christensen la 46 de ani!

De: Nicoleta Nicolae / 08.11.2015, 07:00

Cum arată Helena Christensen la 46 de ani!
În anii 90 unul dintre cele mai bine plătite supermodele, în prezent, Helena Christensen este la fel de seducătoare şi la 46 de ani, cum era la 20.

Daneza Helena Christensen şi-a câştigat celebritatea în anii 90, când generaţia supermodelelor era în vogă. Defila pe podiumuri alături de cele mai tari manechine ale momentului: Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Tyra Banks, Naomi Campbell sau Nadia Auermann, era nelipsită de pe paginile revistelor glossy şi devenise subiectul fierbinte al jurnaliştilor.

Vedeta are parte şi acum de succes în rândul designerilor care o solicită pentru pictoriale de lenjerie intimă, în special. La 46 de ani, Helena are un trup la fel de frumos şi armonios ca la 20.
Modelul danez, care locuieşte în New York, cu iubitul ei, Paul Banks, cu care se iubeşte din 2008, încă păstrează legătura cu bărbatul cu care a fost căsătorită între 1998 şi 2003, Norman Reedus, cu care are şi un băiat. Helena a declarat recent într-un interviu că fiul ei se înţelege de minune cu actualul partener, dar şi că încă ţine enorm la fostul soţ.