Cum este să fii adult şi să locuieşti în continuare cu părinţii? Noul serial de comedie, “The Millers”, dezleagă misterul!

Apropo.ro / 09.11.2014, 07:00
Cum este să fii adult şi să locuieşti în continuare cu părinţii? Noul serial de comedie, “The Millers”, dezleagă misterul!
“The Millers” este un serial de comedie american creat de Greg Gracia, care a debutat în America în 2013. În România va fi difuzat pentru prima dată la Comedy Central Extra începând de azi, 9 Noiembrie, de la ora 21.20.
Serialul îl prezintă pe Will Arnett în rolul lui Nathan Miller, celebrul Beau Bridges, premiat cu trei premii Emmy, două Globuri de Aur şi un premiu Grammy, care îl interpretează pe Tom, dar şi pe Margo Martindale interpretandu-o pe Carol Miller.
 
Acţiunea din The Millers se petrece în Leesburg, Virginia, unde Nathan Miller este un reporter de televiziune, iar sora sa, Debbie, deţine un studio de yoga, dar şi un restaurant vegan împreună cu soţul său Adam. Serialul începe cu părinţii celor doi, Tom şi Carol Miller, care revin din vacanţă. Atunci, Nathan îi informează că a divorţat de câteva luni de soţia sa, Janice. Inspirat de acest lucru, Tom, tatăl său, îi răspunde printr-un divorţ de mama sa, Carol, şi astfel încheindu-şi căsnicia de 45 de ani. Tom se mută cu Debbie şi Adam în timp ce Carol de muta cu Nathan, iar ambii părinţi îşi terorizează copii.
 
 
 
 
Prin urmare, personajul principal, Nathan Miller, proaspătul divorţat, se trezeşte în mijlocul unei crize neaşteptate în familie. 
“Mereu mi-a plăcut să joc personaje care sunt cumva disfuncţionale, le găsesc mult mai interesante, mai apetisante, este ceva ce mă atrage la ele. Personajele simple, stereotipurile, tind să fie plictisitoare şi nu mă atrag la fel de mult.”, spune Will Arnett, actorul principal din show, într-un interviu special.
 
Acesta adăugă: “Este un serial în care ne putem regăsi. Oricine urmăreşte acest serial poate înţelege că toţi avem ceva defect. Toţi avem ceva care nu funcţionează cum trebuie în viaţa noastră, dar şi lucruri care merg foarte bine”.