Cum îi stă Nicoletei Luciu cu basma!

Apropo.ro / 17.03.2015, 14:20
Cum îi stă Nicoletei Luciu cu basma!
Nicoleta Luciu se distrează in continuare la nunţi! Vedeta revine în Ucraina, unde petrece în lux la Apşa de Mijloc. Între timp, Denis Ştefan face ce face şi are parte de evenimente duble, şi de această dată jucând cu foc atât la nuntă, cât şi la botez.
În Ucraina, mirii sunt foarte tineri şi au avut doar două săptămâni pentru a pune la cale o nuntă de poveste. Nicoleta Luciu îi descoase de istorii pe nuntaşi, pe cei 44 de druşte şi stegari, dar şi pe cele şapte perechi de naşi. Bruneta se adaptează tradiţiilor locului şi intră în biserică cu basma pe cap, ca o adevărată femeie măritată şi de casă. Lecţii despre tradiţiile locului primeşte chiar de la bătrânele satului, iar femeile îi aduc aminte brunetei de bunicile ei. „Aş da jumătate din viaţă să mai am o aşa o bună. Nu mai am nicio bunică de mult”, spune cu nostalgie Nicoleta Luciu, în timp ce bunica mirelui este cu ochii în lacrimi de despărţire. 
 
La Cepari, Denis încinge o petrecere pe cinste, care îl lasă cu gura căscată chiar şi pe Dan Finţescu. De sindrofie, Denis Ştefan se pregăteşte într-un mod mai puţin obişnuit, chiar şi pentru el. Ca să nu-şi iasă din mână până la începerea dansului, Denis a început ziua cu o dresură de raţe, cărora le-a făcut o coregrafie deosebită. 
 
Foto: Captură Prima TV
 
Denis are încă o dată prilejul de a participa simultan la o nuntă şi un botez. Deşi tradiţiile de botez o uimesc pe Niculina Stoican, pentru că mama nu participă deloc la slujba de la biserică, ci îşi aşteaptă pruncul acasă, nuntaşii recuperează rapid punctele pierdute. 
 
Celebrul interpret de muzică populară Constantin Enceanu vine în ediţia din această seară de la  „Nunţi de Poveste” de la Prima TV să îi dea o mână de ajutor Niculinei Stoican. El va fi atent atât la elementele folclorice prezente la fiecare nuntă, dar şi la meniul şi bucatele servite la mesele invitaţilor.