Cum îl aşteaptă celebrităţile pe Moş Crăciun! Cele mai năstruşnice fotografii postate de vedete

De: Cătălina Matei / 21.12.2014, 09:00
Cum îl aşteaptă celebrităţile pe Moş Crăciun! Cele mai năstruşnice fotografii postate de vedete
Au milioane de dolari în conturi, îşi permit aproape orice, însă aşteaptă Crăciunul cu acceaşi bucurie ca orice om de rând. Vedetele din lumea întreagă abia aşteaptă Sărbătorile, iar unele dintrele ele au postat deja pe reţelele de socializare cele mai năstruşnice poze de sezon!

Startul a fost dat încă din primele zile ale lui decembrie. De exemplu, printre primii care au dat iama printre decoraţiunilie de Crăciun se numără şi actriţa Diane Kruger şi iubitul ei, Joshua Jackson. Cei doi au postat pe Instagram o fotografie în care apar cu câte un fes roşu pe cap, iar pe post de fular au folosit câte o ghirlandă strălucitoare.

S-ar putea spune că cei doi se pregătesc să devină… părinţi. Şi chiar îşi doresc un moştenitor, însă Diane şi Joshua nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia începută din 2006.

Şi prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a intrat deja în “Febra Crăciunului”, asta şi datorită statutului pe care îl are. Pe 3 decembrie, Michelle Obama a inaugurat, conform tradiţiei, luminiţele de Crăciun de la Casa Albă şi i-a invitat pe mebrii familiilor de veterani la un tur special prin reşedinţa oficială.

Jurăm să nu deschidem niciun cadou până la Crăciun!”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter, unde a postat şi o fotografie în care apare alături de fiul său, lângă bradul împodobit. Credeţi că îşi va ţine promisiunea?

 

Austriecii au dat startul Sărbătorilor încă din 11 noiembrie, când la Salzburg a fost inaugurat Târgul tradiţional de Crăciun. Iar la evenimentul de deschidere a fost prezenţi şi actorii Hugh Grant şi Alain Delon. Cei doi au băut vin fiert, a încercat toate fursecurile tradiţionale şi au ţinut în braţe nişte… iezi – un alt obicei de sezon din Austria.

 

“Tot ce vreau de Crăciun eşti tuuuuu… îmbrăcat, te rog!” a scris James Franco după ce a postat pe Instagram o poză în care apare alături de colegul său Seth Rogen. Cei doi s-au fotagrafiat în braţele lui Moş Crăciun, iar ţinuta lor este una tradiţională, dar şi foarte… sumară în acelaşi timp!

 

Ce poate să-i placă Moşului mai tare decât un fotomodel superb în braţe, care poartă doar lenjerie intimă extrem de sexy?! Kendall Jenner a pozat alături de Moş Crăciun  aşa cum a ştiut ea mai bine!

 

Nici Rita Ora nu mai are răbdare până în ziua de Crăciun şi şi-a ales deja costumul tradiţional un elf. S-a fotografiat cu vestimentaţia de rigoare şi a postat-o pe Instagram cu următorul mesaj: “Hee hee hee… nimeni nu ştie că sunt un elf de Crăciun!”.

 

Foto: Hepta