Cum înveți o femeie regula offside-ului!

Apropo.ro / 12.08.2008, 16:07
Cum înveți o femeie regula offside-ului!
Vrei sa scapi de comentariile primite din partea sotiei/prietenei atunci cand urmaresti un meci de fotbal? Nimic mai simplu! Invat-o regulile.

Apropo.ro va ofera prima lectie din ciclul „Fotbalul pe intelesul femeilor„. Totul e foarte simplu, sansele de a invata regulile sunt foarte mari daca gasesti analogia potrivita.

Asadar, doamnelor, domnisoarelor, cititi cu atentie pana la sfarsit. Domnilor, insistati ca jumatatea voastra sa inteleaga foarte bine textul urmator!

 

„Va aflati intr-un magazin de pantofi, sunteti a doua la coada. In spatele vanzatoarei se afla o pereche de pantofi superbi, pe care vi-i doriti foarte mult.

Doamna din fata dumneavoastra i-a vazut si ii priveste cu jind. Dar nici una dintre voi nu aveti portofelul la voi. Ar fi nepoliticos sa intrati in fata femeii fara sa aveti bani pentru a plati pantofii, dar daca ati avea bani, femeia din fata n-ar avea ce sa zica. Vanzatoarea asteapta in continuare la casa.

O prietena probeaza niste pantofi in magazin si va observa dilema.

Se pregateste sa va arunce portofelul ei. Daca face acest lucru, il puteti prinde, puteti trece de cealalta clienta si puteti cumpara pantofii mult doriti.

Trebuie sa va amintiti insa intotdeauna ca, pana cand portofelul nu este aruncat, nu este frumos sa treceti in fata celeilalte cliente.”

La ce va foloseste?

Felicitari, tocmai ati invatat regula offside-ului la fotbal!

CUM ARATĂ‚ CEA MAI GRASĂ‚ FEMEIE DIN LUME?


 

Citeste si:

Chinezii au angajat spectatori la JO de la Beijing

Chinezii au angajat spectatori la JO de la Beijing

Oficialii chinezi au admis faptul ca sunt ingrijorati din cauza lipsei de public de la unele probe olimpice, informeaza news.bbc.co.uk Pentru ca oamenii care urmaresc la…

Borcea a ironizat Steaua si pe nepotul lui Gigi Becali

Borcea a ironizat Steaua si pe nepotul lui Gigi Becali

Dupa ce Gigi Becali a ras de dinamovisti dupa victoria acestora in fata Otopeniului, a venit randul lui Cristi Borcea sa lanseze un atac virulent la adresa Stelei. &qu…

Gigi Becali, in topul celor care au pierdut cei mai multi bani la cazino

Gigi Becali, in topul celor care au pierdut cei mai multi bani la cazino

In urma articolului aparut in Libertatea, in care se era prezentat faptul ca Gigi Becali a pierdut recent la cazinou o suma uriasa de bani, dupa ce a jucat sase ore la ru…

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza