Cum îşi rotunjeşte veniturile Monica Bârlădeanu?

Apropo.ro / 30.10.2014, 14:14
Cum îşi rotunjeşte veniturile Monica Bârlădeanu?
În aşteptarea unui nou proiect cinematografic la Hollywood sau în ţară, Monica Bârlădeanu face bani dintr-un nou hobby. Vedeta îşi rotunjeşte acum veniturile prin confecţionarea unor bijuterii de argint!
S-a despărţit de producătorul de film Bobby Păunescu şi este acum într-o relaţie cu Barna Nemethi, un tânăr ce provine dintr-o familie înstărită, fotograf, regizor, si cel care a lansat cunoscuta publicaţie de modă, revista All Hollow.
 
 
Foto: Mediafax Foto – Adrian Stoicoviciu
 
 
Pe lângă film şi noul iubit, Monica Bârlădeanu a descoperit o nouă pasiune, aceea pentru bijuterii. Vedeta  s-a apucat  să confecţioneze bijuterii de argint pe care le vinde pe un site dedicat acestui lucru. Inelele, colierele şi brăţările făcute de Monica pot fi cumpărate cu preţuri cuprinse între 100 şi 300 de dolari. Pentru mai multe detalii şi informaţii despre ele puteţi accesa site-ul Monicăi, www.mooncastjewelry.com, potrivit Wowbiz.ro.
 
 
 
 
Monica Bârlădeanu este model şi actriţă, iar cariera ei include apariţii în producţii internaţionale, precum serialul american de succes „Lost” sau comedia „Buds for Life”, şi roluri în filme româneşti, precum „Moartea domnului Lăzărescu”, în regia lui Cristi Puiu.
 
Monica Bârlădeanu a fost protagonista filmului „Francesca”, debutul regizoral al lui Bobby Păunescu, ce a avut premiera în competiţia Orizzonti a Festivalului de la Veneţia din 2009. Actriţa a mai jucat şi în pelicula „Vallanzasca – Gli angeli del male”, în regia lui Michele Placido, care a avut premiera tot la Veneţia, în 2010, în „Maternity Blues”, de Fabrizio Cattani, „Diaz”, în regia lui Daniele Vicari, şi „Itaker”, semnat tot de Michele Placido. Ea a jucat şi în filmul „Despre oameni şi melci”, de Tudor Giurgiu, alături de Andi Vasluianu.