Cum îţi poţi corecta vederea în doar două zile, fără operaţie laser

Apropo.ro / 11.10.2013, 11:47
Cum îţi poţi corecta vederea în doar două zile, fără operaţie laser
Trainerul danez Leo Angart vine la Bucureşti la finalul acestei luni pentru a prezenta o metodă noninvazivă de a renunţa complet la ochelari.

Metoda prezentata in cadrul programului Vision Training l-a ajutat chiar pe Leo Angart, creatorul ei, sa isi recupereze integral vederea, dupa ce timp de 25 de ani a avut o miopie progresiva care ajunsese la dioptrii de -5,5.

Aceasta metoda de corectare a vederii se realizeaza prin antrenarea ochilor si a creierului cu ajutorul unor exercitii simple care ajuta la vizualizarea imaginilor intr-un mod clar si focalizat. Invatarea metodei dureaza doua zile, cu mult mai putin fata de perioada de recuperare dupa operatia laser, de peste doua saptamani. In plus costurile sunt de patru ori mai mici si sunt eliminate complet riscurile pe care le presupune o operatie.

“Miopia, astigmatismul sau strabismul nu sunt boli, sunt obiceiuri. Aproape toti (98%) ne nastem cu o capacitate perfecta de a vedea fara defecte, ochii nostri au stiut la un moment dat cum trebuie sa vada clar. Anumite evenimente din viata noastra au creat o dereglare in modul nostru de a percepe mediul inconjurator, iar tensiunea adunata in muschii din jurul ochilor sau expunerea acestora un timp indelungat la anumiti stimuli ne-au facut sa pierdem capacitatea de a vedea imaginile intr-un mod clar. Acest lucru este reversibil, tot ceea ce avem de facut este sa ne reinstalam obiceiul sanatos pe care l-am avut inainte de a purta ochelari, obicei care se reinvata in cadrul acestui training”, a declarat Leo Angart, cel care a dezvoltat si promovat acest concept in peste 40 de tari. Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi corecteze: miopia, hipermetropia,, astigmatismul, strabismul, ambliopia.

Cursul dureaza doua zile, este tradus in limba romana, costa 1075 de lei si are loc in Bucuresti, in doua sesiuni diferite: 28 si 30 octombrie sau 29 si 31 octombrie. Pentru detalii suplimentare accesati pagina evenimentului, http://www.visiontraining.ro.