Cuscrele preiau controlul şi îşi dispută supremaţia, la “Nuntă cu scântei”

De: Alexandra Necsoiu / 31.07.2017, 10:52
Cuscrele preiau controlul şi îşi dispută supremaţia, la “Nuntă cu scântei”
„Nuntă cu scântei”, emisiunea despre cum să organizezi pas cu pas şi în timp record o nuntă perfectă, începe luni, 31 iulie, de la ora 14.00, la Antena 1, şi se va difuza în fiecare zi, de luni până vineri. Astfel, dacă luni publicul va face cunoştintă cu viitorii miri, dar şi cu familiile acestora, în ediţia de vineri participă deja la nunta lor.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunţii la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare. Prezentatoarea acestui maraton al pregătirilor de nuntă, presărat cu alegeri dificile din partea mirilor şi cu misiuni imposibile din partea mamelor lor, este Ana Morodan.

Noul reality-show matrimonial de la Antena 1 va readuce în faţa telespectatorilor cele mai controversate perechi de îndrăgostiţi de la “Mireasă pentru fiul meu”. Cuplul care luni, 31 iulie, va sparge gheaţa la “Nuntă cu scântei” va fi format din Ionela şi Teodor. Cei doi s-au cununat civil în faţa întregii ţări, în urmă cu doi ani, iar de această dată publicul va fi acela care îi va conduce la altar. Asta în cazul în care se va ajunge acolo, întrucât drumul va fi presărat cu multe peripeţii. Mirii au la dispoziţie o săptămână până la nuntă şi nici un cuvânt de spus, căci vor trebui să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor, căci ele sunt cele care vor trebui să aleagă de la muzica pe care se va dansa la nuntă până la rochia de mireasă. Se anunţă, aşadar, o săptămână de foc, cu emoţii intense, nervi întinşi la maximum, reacţii surprinzătoare ale viitorilor miri şi sarcini dificile pe care mamele lor le vor avea de dus. Publicul va fi martorul acestei aventuri şi va trăi pe viu stările prin care vor trece toţi participanţii.

Stresul şi miza sunt mari pentru îndrăgostiţii care depind acum doar de deciziile pe care le vor lua mamele lor. În aceste condiţii, viitoarea mireasă va trece prin clipe grele şi va avea reacţii extreme, iar mirele va fi de multe ori pe punctul de a claca. Pe lângă crizele de nervi pe care le vor face îndrăgostiţii la aflarea alegerilor făcute de mamele lor, tensiunea îşi va spune cuvântul şi în cazul cuscrelor.  Au doar o săptămână la dispoziţie să organizeze nunta după bunul lor plac, gusturile lor în anumite privinţe sunt diametral opuse, iar fiecare dintre ele va dori să-şi impună punctul de vedere.

Dacă, într-un final, Ionela şi Teodor vor avea parte de o nuntă de vis sau de coşmarul vieţii lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de luni, 31 iulie, de la ora 14.00, numai la “Nuntă cu scântei”.