Dan Capatos: „Daniela Crudu se întoarce acasă, la „Un show păcătos”!”

Apropo.ro / 05.01.2015, 10:29
Dan Capatos:
"Un show păcătos" revine din 5 ianuarie, la Antena 1, cu un nou sezon - al cincisprezecelea - şi cu Daniela Crudu în postura de asistentă.
Foto: Antena 1
 
Astfel, după o perioadă mai agitată a vieţii ei, Cruduţa se întoarce „acasă” şi, spune ea, abia aşteaptă să înceapă distracţia. Ana Mocanu şi Loredana Chivu, cele două asistente păcătoase, vor părăsi show-ul, însă rămân în marea familie a Antenelor.
 
„”Un show păcătos” va fi, în cel de-al 15-lea sezon al său, la fel cum a fost şi până acum: păcătos!!!”, ne asigura Dan Capatos, realizatorul celei mai urmărite emisiuni a nopţii.
 
Foto: Antena 1
 
„Revenirea Cruduţei în echipa noastă încheie practic o etapă a vieţii ei, una nu foarte fericită, ce-i drept, şi marchează revenirea la formula de bază a acestei emisiuni. I-am promis Cruduţei, în seara în care părăsea în lacrimi această emisiune, forţată de către iubitul său de atunci, că în momentul în care se va elibera de acea relaţie, se va putea întoarce acasă, la „Un show păcătos”. Între timp, am descoperit două fete absolut minunate – Ana şi Loredana – cărora le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în aceşti doi ani de emisiune în care am lucrat împreună. Le doresc tot binele din lume, pentru că îl merită pe deplin, dar promisiunea rămâne promisiune. Mă bucur enorm că vom rămâne colegi, în marea familie a Antenelor. The Show (păcătos) must go on!!!! (râde) Din 5 ianuarie, ora 22,30, Antena 1, sezonul 15!!!”, mai spune Dan Capatos.