Dan Negru e pe baricade în noaptea dintre ani! Prezintă „2015, Revelionul starurilor”!

Apropo.ro / 30.12.2014, 10:00
Dan Negru e pe baricade în noaptea dintre ani! Prezintă „2015, Revelionul starurilor”!
Pe 31 decembrie, de la 20:00, Antena 1 se pune pe petrecere şi este mereu aproape de telespectatorii săi şi în acest an cu trei programe speciale. De la 20:00, un adevărat „Chef de râs” se încinge la Antena 1, găzduit de îndrăgiţii actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru şi Valetina Fătu. De la 21:30, Dan Negru preia, pentru al 15-lea an consecutiv, frâiele distracţiei şi prezintă „2015, Revelionul starurilor”, în cadrul căruia vedetele autohtone îmbină petrecerea cu competiţia.
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
„Pentru că revelioanele au adunat în toţi anii ăştia cei mai mulţi români în faţa televizoarelor, o să ne păstrăm tradiţia. Anul ăsta vom încerca să fim altfel, dar, una peste alta, am ajuns la adolescenţă cu revelioanele”, declară Dan Negru. Tabăra vedetelor feminine, din care fac parte, printre altele, Alina Eremia, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase şi Anca Ţurcaşiu se luptă cu tabăra vedetelor masculine, care mizează, printre alţii, pe Connect-R, nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie şi Giani Kiriţă pentru a stabili care sunt celebrităţile care se află în pielea şi sub masca unor personaje celebre, precum Frankenstein, Gandalf sau duhul din lampa lui Aladin. Dacă intuiţia feminină se va dovedi mai puternică decât raţiunea masculină, iar fetele vor demonstra că se pricep mai bine la demascări, telespectatorii Antena 1 vor afla în noaptea dintre ani. Nelipsite vor fi şi momentele de muzică uşoară şi muzică populară care vor aduce în faţa telespectatorilor o mulţime de artişti îndrăgiţi. 
 
 
 
 
Dan, anul acesta, bifezi cel de-al 15-lea Revelion, la Antena 1. Cum va fi, de data asta, 2015 – Revelionul Starurilor?
 
Surprinzător, ca în toţi anii care au trecut. De fapt, nu contează că au fost 15 ani în care am prezentat Revelioane, an după an, contează că ele au fost mereu lider de audienţă, că au adunat cei mai multi români la tv.
 
 
Ce surprize ai pregatit? Ce momente speciale vom vedea?
 
 Mi-e greu să spun de pe acum, m-ar ucide toţi cei care s-au străduit să păstreze surpriza.
 
 
Care este secretul Revelioanelor tale? De ce crezi ca esti preferatul telespectatorilor, in noaptea de Revelion?
 
Poate longevitatea. E ca la un magazin la care te duci în fiecare zi, ştii ce găseşti acolo. Publicul ştie ce găseste la noi de Revelion şi nu mai e nevoit să caute altundeva. Se întâmplă la fel în lumea ştirilor, a filmelor. Longevitatea şi răbdarea aduc succesul. 
 
 
In astia 15 ani, a existat vreun Revelion memorabil? Sau vreo intimplare memorabila, pe care vrei sa ti-o amintesti acum?
 
Am avut şansa să prezint Revelioane cu Dan Spătaru sau Gică Petrescu, dar şi cu Connect-R sau Alex Velea. Fiecare noapte de Revelion a avut ceva special. Cred că memorabile sunt fotografiile făcute an după an…
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Tu cum iţi petreci noaptea de Revelion? Cum arata Revelionul perfect pentru tine?
 
Cândva eram un abonat al spectacolelor de piaţă, unde prezentam an după an. De o vreme am renunţat la ofertele astea şi stau cu ai mei. Mai ales că, din 7 ianuarie, revenim cu Blondele, adică e mult de lucru.