Dan Negru, poză rară de familie. Cea mai frumoasă amintire pentru prezentator!

Apropo.ro / 03.09.2014, 12:05
Dan Negru, poză rară de familie. Cea mai frumoasă amintire pentru prezentator!
Dan Negru a fost discret întotdeauna, atunci când a venit vorba despre familia sa. Azi, însă, prezentatorul de la Antena 1 a făcut publică o fotografie în care apare alături de soţie şi de cei doi copii ai lor.
Negru a recunoscut că este zgârcit în a oferi presei şi publicului fotografii de familie, dar pentru că a fost întrebat care a fost cea mai frumoasă secundă pe care a trăit-o în această vară, vedeta a spus că poza cu familia sa, din vacanţă, se pretează cel mai bine acestui moment.
 
Foto: Facebook
 
Dan Negru este căsătorit cu Codruţa, împreună cu care are doi copii, o fetiţă, Daria – care a venit pe lume pe 11 februarie 2010, şi un băieţel, Bogdan, născut în luna martie a anului 2012.
 
“M-a intrebat cineva: care a fost cea mai frumoasă secundă a verii? Am ridicat din umeri şi i-am promis că mă gândesc. N-am avut spontaneitatea să-i răspund pe loc…Şi m-am gândit… Sunt zgârcit cu astfel de fotografii, dar asta a fost cea mai frumoasă secundă a verii!”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook, lângă poza cu familia.