Dani Oţil e ameninţat cu judecata de un DJ

Apropo.ro / 15.07.2014, 11:37
Dani Oţil e ameninţat cu judecata de un DJ
Ieri dimineaţă, Dani Oţil a supărat un DJ invitat în cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”, având o reacţie neaşteptată.
Foto: Publimedia – Octav Ganea
 
DJ Marcous şi Cristiana Dicianu au fost invitaţi să cânte, în premieră, noua piesa „Suavemente Libre”. La un moment dat, Dani le-a pus invitaţilor o întrebare pe care aceştia n-au înţeles-o şi s-au simţit jigniţi. În urma dialogului avut în emisiune, DJ Marcous s-a supărat pe prezentatorul TV şi e decis să-l acţioneze în instanţă pe iubitul Mihaelei Rădulescu.
 
DJ Marcous
Foto: Facebook
 
“Am fost invitaţi la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să cântăm noua piesă. Dani Otil ne-a întrebat foarte serios: “Bă, dar voi vă drogaţi de lunea de dimineaţă? Nu mai munciţi?”. Moment în care eu am rămas blocat, mut, mi s-au tăiat picioarele. Şi nici nu am apucat să spun ceva pentru că el a ieşit din platou. După ce am cântat noi şi am ieşit noi din platou, a intrat el. Eu venisem de la muncă, după o noapte în care am muncit, eram  şi obosit, şi cu toate acestea m-am dus la emisiune. Am 38 de ani şi un copil care, probabil, la ora aceea se uita la televizor când Dani mi-a spus că sunt drogat. Cum e posibil aşa ceva? A întrecut orice măsură! Pe mine mă afectează asta. Nu pot lăsa lucrurile aşa. Îmi caut avocat şi îl dau în judecată…”, a declarat DJ Marcous pentru Wowbiz.ro.