Daniela Crudu, descusută de secrete! Cu cine s-ar fi măritat daca nu lucra în televiziune!

Apropo.ro / 10.01.2015, 07:00
Daniela Crudu, descusută de secrete! Cu cine s-ar fi măritat daca nu lucra în televiziune!
Daniela Crudu şi-a dat de curând un “Refresh” în viaţa personală, iar asta a adus-o din nou în platoul emisiunii „Un show păcătos”.
Azi, de la 16:00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, Daniela dezvăluie amănunte mai puţin cunoscute despre copilăria ei, relaţia pe care o are cu mama ei, dar şi despre lunga poveste de iubire care a ţinut-o ani buni lângă Nilă. „Dacă nu aveam şansa să ajung în televiziune, probabil aş fi plecat la mama şi eram cu vreun italian bogat şi tânăr”, dezvăluie dezinvolt Daniela. 
 
Foto: Antena 1 
 
Se pare însă că televiziunea i-a intrat în sânge şi, cu toate că a făcut sacrificii pe plan profesional pentru a avea linişte acasă, relaţia ei s-a sfârşit. „Nu mă deranjează faptul că Nilă era foarte gelos. Am renunţat trei ani să mai ies, să nu fie discuţii, să fie frumos şi pace, să fim o familie pentru că eu credeam că el este alesul”, povesteşte Cruduţa, care recunoaşte că a avut un şoc în momentul în care a aflat că este înşelată. Ce aşteaptări are Daniela Crudu de la un bărbat şi cum arată soţul ideal în viziunea ei, ea spune tot, azi, de la 16.00, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.