David Letterman prezintă „Late Show” până în luna mai 2015

Apropo.ro / 11.12.2014, 13:10
David Letterman prezintă
David Letterman va prezenta pentru ultima dată emisiunea "Late Show", la postul american de televiziune CBS, pe 20 mai 2015, urmând ca show-ul să fie preluat de noua gazdă, Stephen Colbert, a anunţat, miercuri, CBS Corp.
Actorul de stand-up comedy David Letterman, cunoscut pentru replicile sale sardonice, şi-a anunţat retragerea în luna aprilie a acestui an. CBS nu a precizat când va prelua Stephen Colbert cârma emisiunii „Late Show”.
 
Stephen Colbert va prezenta ultima ediţie a show-ului său de satiră politică „The Colbert Report”, difuzat de Comedy Central, pe 18 decembrie, scrie Mediafax.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
David Letterman, în vârstă de 67 de ani, şi-a început cariera ca prezentator al emisiunii „Late Night”, difuzată de NBC, în 1982. Vedeta TV a părăsit postul NBC după ce Jay Leno a fost ales, în defavoarea sa, ca prezentator al emisiunii „Tonight Show”.
Retragerea lui Letterman marchează sfârşitul unei schimbări de generaţie în peisajul emisiunilor TV de noapte din Statele Unite, în condiţiile în care reţelele de televiziune americane încearcă să atragă publicul tânăr, comentează Reuters.