David Ramsey: Atmosfera de la filmări e o hlizeală continuă!

De: Mioara Tronaru / 14.04.2014, 09:00
David Ramsey: Atmosfera de la filmări e o hlizeală continuă!
În exclusivitate pentru www.protvmagazin.ro, David Ramsey, interpretul lui John Diggle din ”Arcaşul”, ne-a răspuns la câteva întrebări despre serial. Sezonul 2 din ”Arcaşul” începe pe 15 aprilie, la ora 22.00, la Universal Channel.

– Cum l-ai descrie pe personajul tău din “Arcaşul”, John Diggle?

John Diggle este fost membru a Forţelor Speciale din Marina SUA care s-a retras din Marină, pentru a-şi croi propriul drum, şi acum lucrează pentru familia Queen, ca bodyguard. El este angajat pentru a-l proteja pe Oliver Queen, dar, aşa cum am văzut în primul sezon din “Arcaşul”, Diggle devine partenerul lui Oliver Queen şi unul dintre protectorii oraşului Starling City. Diggle este, în acelaşi timp, confidentul şi cel mai de încredere aliat al lui Oliver.

– Cum ai descrie relaţia dintre John Diggle şi Oliver?

Este tipul de relaţie dintre doi fraţi: uneori dificilă, alteori profundă. Însă este evident faptul că ţin mult unul la celălalt.

– Ne poţi spune prin ce întâmplări va trece Diggle în sezonul 2 din “Arcaşul”?

În ultimul episod al sezonului unu, am văzut cartierul Glades distrus de cutremurul provocat de maşinăria lui Malcolm Merlyn. După acest eveniment dramatic, tot ceea ce îşi doreşte John Diggle este să contribuie la reconstrucţia cartierului şi să ajute oraşul Starling City din nou. Însă Dig nu poate face toate astea fără Oliver, astfel că, mai întâi, trebuie să redevină o echipă şi să îl aibă din nou alături pe Oliver.

– Şi va reuşi să-l readucă pe Oliver în echipă?

Ei bine, va trebui să vă las să vedeţi asta! Nu pot să răspund la această întrebare, pentru că în jurul răspunsului se ţese toată povestea din sezonul 2 al serialului, aşa că vă las să vedeţi ce se va întâmpla!

– Am înţeles! Poţi să ne spui care e atmosfera din timpul filmărilor, sau o întâmplare amuzantă din culisele serialului?

În general, pe platourile serialelor oamenii muncesc foarte mult, se cunosc bine între ei, pentru că petrec mult timp împreună. Însă pot să-ţi spun că avem o echipă grozavă şi ne distrăm pe cinste pe platouri! Râdem întruna, ne amuzăm unii pe seama celorlalţi, ne facem fotografii, dacă vă uitaţi pe Twitter sau Instagram o să vedeţi multe poze amuzante cu noi din timpul filmărilor la “Arcaşul”. Echipa este foarte bine sudată, ne înţelegem foarte bine între noi, aşa că tot ce pot să vă spun este că atmosfera de la filmări e o hlizeală continuă! Cred că publicul nostru ar fi uimit să ne vadă, oamenii ar fi surprinşi să afle că un serial atât de dramatic poate fi jucat de nişte actori care fac poante toată ziua pe platourile de filmare!

– Revenind la personajele pe care le interpretaţi, e lesne de observat că în momentul de faţă filmele şi serialele sunt pline de eroi. Care e părerea ta, de ce este publicul atât de atras de eroi şi poveştile lor?

Cred că poveştile cu eroi atrag publicul din două mari motive. Primul ar fi legat de poveste, cu cât povestea e mai dramatică, cu atât atrage mai mult publicul. Iar “Arcaşul” are o poveste foarte dramatică şi foarte bine scrisă: un tânăr răsfăţat, un adevărat playboy, care trece prin tot felul de experienţe după ce rămâne izolat pe o insulă pustie, se transformă într-un erou. Este o poveste interesantă, care atrage publicul şi cred că este principalul motiv pentru care “Arcaşul” se bucură de succes. În al doilea rând, în episoadele serialului băiatul cel rău este învins şi băiatul cel bun câştigă întotdeauna! Cred că oamenilor le place să vadă asta, chiar dacă multora le place băiatul cel rău, în cele din urmă, vor ca eroul pozitiv să învingă. În “Arcaşul” dreptatea învinge mereu, iar publicul cu asta se identifică, până la urmă.

– Din ce am citit până acum despre sezonul 2, am observat că vom vedea mai multe personaje din cărţile de benzile desenate marca DC Comics, e adevărat?

Da, e foarte adevărat. În sezonul 2 veţi vedea mult mai mulţi eroi din benzile desenate transformaţi în personaje de serial. Pentru că serialul are la bază benzile desenate, în care găsim multe personaje interesante, care îl pot înfunta pe Oliver. Autorii cărţilor se folosesc deseori de puterile supranaturale ale eroilor din benzile desenate, iar publicului de televiziune îi place să vadă cum devin aceşti eroi personaje de serial, sunt umanizaţi, vii.

– Te antrenezi mult? Am observat că eşti într-o formă fizică excelentă, faci mult sport?

Da, toţi actorii din serial încercăm să ne antrenăm cât mai mult şi să ne hrănim cât mai sănătos. Facem mult sport, într-adevăr.

– Ai o dietă anume?

Nu pot spune că urmez o anumită dietă, dar încerc să mănânc alimente care nu conţin gluten, dar au multe proteine şi nu mănânc carbohidraţi după ora 6 seara.

 

Mioara Tronaru