David şi Victoria Beckham şi-au vândut reşedinţa din Anglia

Apropo.ro / 07.10.2013, 11:05
David şi Victoria Beckham şi-au vândut reşedinţa din Anglia
Fostul fotbalist David Beckham şi soţia sa, Victoria, au vândut celebra reşedinţă "Beckingham Palace" din Hertfordshire şi o flotă de maşini, aceştia intenţionând să cumpere un nou conac, în centrul Londrei, în valoare de 53 de milioane de euro.

Ei au primit pe conac 14 milioane de euro. Cuplul i-a crescut pe Brooklyn, 14 ani, Romeo, 11 ani, şi Cruz, opt ani, în această casă, şi, potrivit unor surse apropiate, fostul fotbalist este „trist” că trebuie să se mute.

O sursă a declarat pentru publicaţia The Sun: ”David a fost foarte supărat că vinde casa având în vedere că sunt multe amintiri legate de acel loc”.

„Au fost foarte fericiţi în acea casă, dar acum nu mai este nevoie să o ţină. Începe o nouă eră pentru familia lor”, a spus sursa.

Casa şi câteva maşini au fost vândute pentru suma de 12 milioane de lire sterline, având în vedere că familia îşi doreşte să-şi crească copii în Londra, şi să îi ducă în vacanţe la Los Angeles.

De asemenea, sursa a declarat că: „Familia Beckham iubeşte atât Anglia, cât şi Los Angeles. Ei îşi doresc soarele californian pentru copii lor, dar sistemul de învăţământ din Marea Britanie. Este o perioadă interesantă pentru ei, având în vedere că intră într-un nou capitol al vieţii lor”.

David şi Victoria Beckham au cumpărat „Beckingham Palace” la scurt timp după ce s-au căsătorit, în 1999, cu 2,5 milioane de lire sterline. Ei au cheltuit apoi 18 milioane de lire sterline pentru renovare şi pentru îmbunătăţiri, construind piscine, terenuri de tenis, un studio şi o sală de sport.