David Zepeda revine Acasă în ”Viaţă de împrumut”

De: Mioara Tronaru / 12.11.2013, 07:00
David Zepeda revine Acasă în ”Viaţă de împrumut”
David Zepeda revine Acasă alături de Mayrín Villanueva într-o altfel de poveste de iubire, zdruncinată de mister, intrigă şi suferinţă: “Viaţă de împrumut”. Noua telenovelă marca Televisa debutează sâmbătă, 16 noiembrie şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 19.30, Acasă.

David Zepeda, actorul care a cucerit telespectatoarele în producţii de mare succes precum “Forţa destinului”, “Abisul pasiunii”, “Destine furate”, “Predestinaţi” sau “Stăpâna”, interpretează acum rolul lui Ricardo, un tânăr care se îndrăgosteşte de Oriana (Mayrín Villanueva), o femeie care ascunde un trecut plin de secrete: “Personajul meu este unul foarte complex care se află în căutarea dragostei adevărate. Este un bărbat care a făcut multe greşeli, însă în fond este un om bun şi frumos iar acest lucru mă face să îl îndrăgesc”, povesteşte actorul.

David Zepeda mărturiseşte că s-a înţeles extraordinar cu întreaga distribuţie a telenovelei: “Mă simt norocos pentru că producătoarea Rosy Ocampo mi-a oferit şansa să particip la această poveste uluitoare şi să am colegi extraordinari, cu care m-am şi distrat pe cinste. Partenera mea, Mayrín, este o actriţă foarte simpatică, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu care am format o pereche reuşită la filmări. Cu o singură privire am reuşit să transmitem multe lucruri”.

Protagonista telenovelei, Mayrín Villanueva a mărturisit că “Viaţă de împrumut” este proiectul cel mai difícil din cariera sa, având la bază un scenariu complex şi totodată delicat. Deşi au existat multe secvenţe pline de pasiune, actriţa spune că apropierea dintre ea şi David nu a făcut-o să se simtă incomod, el fiind un actor profesionist şi foarte respectuos.

Actriţa are amintiri plăcute privind întreaga experienţă de pe platourile de filmare: “Odată cu acest proiect special am legat prietenii minunate cu colegii. Am făcut o echipă minunată, am dat ce e mai bun, dar ne-am şi distrat pe măsură”, dezvăluie Mayrín.    

Din distribuţia telenovelei se remarcă actori celebri ca Altair Jarabo, Diego Oliviera şi antagonişti care condimentează acţiunea precum Leticia Perdigón, Mariluz Bermúdez şi Luis Gatica.

Telenovela “Viaţă de împrumut” care a câştigat inimile telespectatorilor de pretutindeni, fiind difuzată în peste 15 ţări, vine Acasă din 16 noiembrie şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 19.30.