Dayana Mendoza este Miss Univers 2008

Apropo.ro / 14.07.2008, 13:00
Miss Venezuela a fost incoronata Miss Univers 2008. Dayana Mendoza, are 22 de ani, 178m, ochi verzi si este pasionata de fotografie.

Miss Venezuela a fost incoronata Miss Univers 2008. Gala finala a avut loc in statiunea Nha Trang din Vietnam iar pe podium au mai urcat Miss Columbia si Miss Dominica.

Noua Miss Univers se numeste Dayana Mendoza, are 22 de ani, 178m, ochi verzi si este pasionata de fotografie. Dayana Mendoza este de meserie model si designer de interioare.

La conferinta de presa ce a avut loc dupa concurs, Mendoza a declarat ca nu stie inca ce ii rezerva noul an, dar ca va fi cu siguranta un an special. Dupa o scurta oprire in New York, aceasta vrea sa-si vada familia si sa se bucure de prajiturile mamei.

"Cand ma voi duce in Venezuela voi sari pe familia mea iar ei vor face la fel", a declarat aceasta.

Nu rata imaginile cu noua Miss Univers 2008, Dayana Mendoza

Dayana a fost rapita in copilarie si de aceea considera ca cea mai importanta misiune este sa militeze impotriva violentei: "Vreau sa ma fac auzita si sa spun lumii ca violenta nu este un raspuns", a declarat noua Miss Univers.

Dayana isi reprezinta cu mandrie tara care se afla pe locul doi in topul statelor cu cele mai multe Miss Univers, alaturi de Porto Rico. Miss SUA s-a impiedicat in trena rochiei de seara si a cazut tocmai cand intra in scena, lucru pe care l-a facut si fosta castigatoare a Miss SUA 2007.

 

Participantele la editia din acest an a concursului Miss Univers au impartasit publicului din experientele lor, care mai de care mai neobisnuite: Miss Albania a fost jucatoare profesionista de basket, Miss Argentina a avut experiente paranormale, Miss Antigua este fascinata de serpi, in timp ce Miss Angola a fost implicata intr-un accident de avion.

 

 

 

Galerie foto cu participantele la Miss Univers 2008, pe Mediafax.ro

CONCURS: Castiga invitatii la film de la Apropo.ro si CinemaPro!


 

Citeste si:

Cele mai frumoase femei la Miss Univers 2008

Cele mai frumoase femei la Miss Univers 2008

Concursul Miss Univers 2008 va avea loc pe 14 iulie, La Wonderpark, Nha Trang, Vietnam.

Topul celor mai sexy vedete in bikini

Topul celor mai sexy vedete in bikini

Da este oficial Vara! Caldura de afara te indeamna sa iti arunci hainele una cate una, sa iti iei costumul de baie si sa fugi la cel mai apropiat strand din orasul tau ,…

Calendar sexy, marca Victoria's Secret

Calendar sexy, marca Victoria’s Secret

Supermodelele de la Victoria’s Secret s-au unit pentru a scoate pe piata un calendar de moda incendiar.

Fotomodelele de succes ale Romaniei

Fotomodelele de succes ale Romaniei

Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sase reprezentante ale sexului frumos din Romania au confirmat deja acest lucru: Catr…

Jocul zilei

Clipul zilei

Ed,Edd n Eddy wheel of fury Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Ai grija sa ramai intreg la finalul rundei Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza