De ce e anchetat actorul Olivier Martinez?

Apropo.ro / 06.01.2015, 10:12
De ce e anchetat actorul Olivier Martinez?
Actorul Olivier Martinez, soţul actriţei Halle Berry, a fost numit principalul suspect într-o anchetă iniţiată de poliţia americană, după ce starul francez a agresat, duminică, un angajat al aeroportului din Los Angeles.
Actorul era însoţit de soţia sa şi de fiica acesteia dintr-o relaţie anterioară, Nahla, în vârstă de şase ani, dar şi de fiul cuplului, Maceo, născut în octombrie 2013. O înregistrare video care a fost publicată pe site-ul TMZ.com îl arată pe Olivier Martinez bruscând un angajat al aeroportului, împingându-l cu ajutorul unui scaun auto pentru bebeluşi, în timp ce familia sa, înconjurată de mulţi fotografi, ieşea din terminalul aeroportului californian, informează contactmusic.com.
 
Aceleaşi imagini îl arată pe angajatul aeroportului împidicându-se şi căzând pe spate.
 
Bărbatul a primit tratament medical la faţa locului şi a fost ulterior transportat la un spital din apropiere, întrucât se plângea de dureri abdominale. El a depus de asemenea plângere la poliţia din Los Angeles.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Într-o declaraţie oficială a poliţiei locale, publicată pe site-ul GossipCop.com, se afirmă: „(Martinez şi Berry) au solicitat asistenţă poliţiei aeroportului din Los Angeles după ce o mulţime de fotografi şi un angajat al aeroportului s-au apropiat prea mult de familia lor pentru a face poze. Martinez, ţinând în braţe un scaun auto pentru bebeluşi, l-a împins pe acel angajat, făcându-l pe acesta să cadă pe spate. Angajatul aeroportului a primit tratament medical la faţa locului şi a fost transportat la un spital din apropiere pentru investigaţii medicale amănunţite”.
 
Conform Mediafax, aceasta nu este pentru prima dată când Olivier Martinez a fost implicat într-o altercaţie fizică petrecută în public. În 2012, starul francez a suferit câteva răni la nivelul feţei, după ce s-a luat la bătaie cu fostul iubit al actriţei Halle Berry, modelul canadian Gabriel Aubry.