De ce s-a îngrăşat Ioana Ginghină! Actriţa face un tratament pentru infertilitate

De: Cătălina Matei / 04.07.2014, 10:24
De ce s-a îngrăşat Ioana Ginghină! Actriţa face un tratament pentru infertilitate
Recunoaşte că nu mai are o talie de viespe, însă nici nu o deranjează cele câteva kilograme pe care le-a pus în special în zona abdomenului.

Ioana Ginghină a povestit pentru Spynews.ro că dorinţa ei de a deveni mamă din nou este mai mare decât problema greutăţii.

„Am început un tratament hormonal în urmă cu şase luni, dar nu a dat deocamdată rezultate. Este adevărat că m-am îngrăşat, dar nu sunt deprimată din această cauză. Ne dorim foarte mult încă un copil. Ar fi şi păcat să nu se întâmple asta. Avem o casă mare, în afara Bucureştiului. Poate acum când o să intrăm în vacanţă de la teatru, o să avem mai mult timp să lucrăm la planul nostru. Nu am preferinţe în privinţa sexului copilului. Ce o vrea Dumnezeu, este binevenit”, a spus Ioana Ginghină.

Actriţa se gândeşte că dacă în scurt timp nu va rămâne însărcinată să apeleze la varianta de rezervă. Ioana intenţionează să viziteze o clinică de fertilizare în vitro pentru a fi sigură că va deveni mămică din nou.

Ioana Ginghină este căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol şi au împreună o fetiţă, Ruxandra, în vârstă de cinci ani, care le calcă pe urme părinţilor ei.