De Crăciun, Grig Chiroiu s-a bronzat în Dubai

De: Cătălina Matei / 10.01.2014, 08:00
De Crăciun, Grig Chiroiu s-a bronzat în Dubai
Pupăză din serialul “Trăsniţii” şi-a petrecut vacanţa de iarnă pe tărâmuri exotice, alături de familie.

„Pentru că anul trecut nu am fost la mare, ne-am dorit să ne petrecem vacanţa într-un loc însorit şi să ne prindă Revelionul, cum e normal… la plajă! Aşadar, Dubai!”.

„Pe lângă faptul că ne-am relaxat aproape în fiecare zi la malul mării, am mers într-o croazieră cu vaporul, iar într-un părculeţ de lângă plajă am văzut… o pupăză, normal! E clar, mă urmăreşte peste tot! Dar nu a fost o pupăză din specia « Chitrei »… doar se afla în Dubai, nu ?”, povesteşte „Trăsnitul”.

Grig şi familia lui au avut parte şi de aventuri. „Atracţia cea mai mare a fost un safari în deşert, unde am avut şi peripeţii, rămânând blocaţi pe o dună de nisip. Nu a fost nicio problemă, pentru că au venit aproape 20 de maşini dintr-o caravană şi ne-au scos imediat. Turiştii din celelalte maşini ne-au considerat «cool» şi au început să facă poze cu noi”, a spus Pupăză.

„Am mers pe cămilă, ne-am facut poze îmbrăcaţi în portul tradiţional şi, culmea, am putut chiar să bem o bere adevărată. A fost singurul loc din Dubai unde am putut cumpăra şi bea o bere. Trecerea dintre ani m-a găsit tot acolo, admirând cel mai mare foc de artificii din lume”.

„Am vizitat o parte din ce se putea vizita, inclusiv mall-urile, făcând şi ceva cumpărături, unele chiar la preţ întreg”, a precizat „Pupăză”.  

 

Pe Grig Chiroiu îl puteţi urmări în serialul „Trăsniţii”, de luni până joi, de la ora 22.15, numai la Prima TV!