De la miezul nopţii, sezonul 2 din “Ţinta umană”

De: Mioara Tronaru / 21.06.2014, 08:00
De la miezul nopţii, sezonul 2 din “Ţinta umană”
PRO Cinema va difuza zilnic, începând cu data de 21 iunie, serialul “Ţinta umană”, sezonul 2. Noul serial de la miezul nopţii îl are ca protagonist pe Christopher Chance (Mark Valley), un bodyguard expert în securitate, care lucrează pe cont propriu în oraşul San Francisco.

Angajat de clienţi aflaţi în situaţii disperate, Christopher Chance trebuie să le protejeze viaţa, devenind chiar el o “ţintă umană” în vizorul răufăcătorilor. Experimentat şi agil, personajul principal preia identitatea persoanelor, integrându-se perfect în viaţa acestora.

Chance îi are ca parteneri pe fostul inspector de poliţie, Laverne Winston (Chi McBride) şi un fost asasin plătit, Guerrero (Jackie Earle Haley), specializat în lovituri mortale şi în torturarea oamenilor pentru obţinerea de informaţii. Echipei lui Chance i se alătură şi o fostă clientă, Ilsa Pucci (Indira Varma) şi Ames (Janet Montgomery), cea care doreşte să-şi răscumpere greşelile din trecut.

În regia lui Paul A. Edwards, Steve Boyum, Simon West, Kevin Hooks, “Ţinta umană” este un serial plin de acţiune şi suspans, în care profesionalismul protagoniştilor se îmbină cu un umor irezistibil.

De sâmbătă seara, aventurile lui Christopher Chance vor putea fi urmărite la PRO Cinema.