De nerecunoscut! Adelina Pestriţu şi-a schimbat look-ul

De: Nicoleta Nicolae / 08.07.2015, 09:51

De nerecunoscut! Adelina Pestriţu şi-a schimbat look-ul
Prezentatoarea emisiunii “Wowbiz” a renunţat la părul lung şi a ales unul dintre accesoriile la modă pentru vara lui 2015, bretonul.


„Am ales să-mi fac această schimbare pentru că am simţit că este momentul! O plănuiesc de ceva timp, însă nu eram convinsă de direcţia ei. Recunosc că am avut puţine emoţii, dar m-am relaxat când am realizat că sunt pe mâini bune! Despre Adrian Perjovschi am avut numai referinţe foarte bune, aşa că totul a mers că pe roate! Când te hotărăşti să faci o schimbareradicală, de preferat este să colaborezi numai cu specialişti, întotdeauna ei vor ţine cont de trend şi în acelaşi timp, de ceea ce te avantajează”, declara Adelina Pestritu.

“Mă bucur foarte tare că am colaborat cu Adelina şi că şi-a dorit o astfel de schimbare. Eu sunt adeptul transformărilor şi îmi  plac provocările de acest gen. Consider că tunsoarea aleasă i se potriveşte de minune, mai ales că bretonul este în trend anul  acesta. Mi-a plăcut foarte mult de Adelina, am descoperit o persoană veselă, hotărâtă, plină de energie pozitivă”, spune hairtstylist-ul Adrian Perjovschi.