De Paşte, Luana Ibacka colindă Bucureştiul pe scuter

Apropo.ro / 03.05.2013, 08:00
De Paşte, Luana Ibacka colindă Bucureştiul pe scuter
Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, sărbătoreşte Paştele într-un mod neconvenţional.

Luana Ibacka

“În preajma sărbătorilor pascale, mai exact în cele cinci zile libere, care încep cu 1 mai muncitoresc, am decis să mă relaxez într-un mod mai puţin obişnuit. Voi străbate Bucureştiul “părăsit” de locuitori pe scuter, îmi voi face fotografii, voi încerca să ajung o zi la un SPA şi voi petrece cu cei dragi chiar în curtea studioului meu, unde zburdă nestingheriţi doi iepuraşi. Am o şampanie bună păstrată şi am decis ca în 2013 cozonacii să îi fac acasă. Biserica e peste drum, parcul la doi paşi, şi orice concert sau manifestare stradală îmi va da motiv să mă bucur de oraşul meu, aflat în pauză. Visez tot anul la atmosfera lipsită de înghesuială, de grabă, stres şi claxoane, pe care doar de Paşte şi Crăciun o etalează Capitala”, spune Luana.

Luana Ibacka

Şi dacă vacanţa de Paşte a fost deja plănuită în detaliu, vedeta Prima TV se gândeşte şi la vacanţa de vară.
“Planific o expediţie în Maramureş sau Bucovina, eventual în extra sezon, pentru a evita aglomeraţia, astfel încât să beneficiez de cât mai multă linişte în peisajul ales”, mărturiseşte Luana, pe care o puteţi urmării în fiecare duminică, în emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la ora 10:30, la Prima TV.