De Paşti, Cristi Brancu se lasă pe mâna socrilor

De: Cătălina Matei / 15.04.2014, 07:00
De Paşti, Cristi Brancu se lasă pe mâna socrilor
Vedeta Antenei Stars şi famila sa au ales să petreacă Paştele în Bucureşti, iar casa familiei Brancu a fost deja decorată ca atare. Cât despre meniu, Agentul VIP ne-a mărturisit că socrii săi sunt responsabili cu gătitul!

„Anul trecut, am petrecut Paştele la Viena, alături de prieteni dragi, acolo unde s-a nascut Teddy. Acum, am ales să rămânem acasă, pentru că nicăieri nu e ca acasă. Casa este pregatită pentru sărbătoare, cu jucării, iepuraşi şi ouă care să coloreze universul baieţelului nostru. Ne bucurăm de mica vacanţă şi ne tinem în brate pentru restul zilelor când suntem foarte ocupaţi”, spune Cristi Brancu.

Cât despre masa tradiţională de Paşti, vedeta Antena Stars ne-a declarat că socrii săi vor supraveghea îndeaproape pregătirea preparatelor de sezon. „Ca de obicei, meniul va fi foarte bogat şi, măcar de Paşti, adorăm să gustam de toate. Mielul îl va prepara tatăl Oanei, a cărui capodoperă este un stufat de miel de valoare intenaţională. Mama Oanei face un drob foarte bun. Ne mai aduce ceva bunătăţi de casă, naturale şi Nadia, prietena noastră”, ne mărturiseşte Agentul VIP.

În Joia Mare, vedeta Antena Stars are program special: va vopsi ouă, alături de băieţelul său, Teddy. „L-am angrenat şi pe Teddy, ca o joacă, în pregatire. Aşa ca joi vopsim ouă cu el de faţă. În noaptea de Înviere, mergem să luăm lumina la bisericuţa de la Palatul Mogoşoaia. Teddy e încă micuţ, ca să meargă cu noi, dar nu se culcă până nu vine lumina acasă!”, povesteşte Cristi Brancu.

Nici Iepuraşul de Paşti nu va lipsi de la marea sărbătoare. „Iepuraşul îi aduce o sumedenie de bucurii lui Teddy. Tot de la Nadia, care are cea mai tare ferma bio pe care am vazut-o, o să iî aducem un mieluţ, ca să vadă cum sunt animaluţele de ţară şi în carne şi oase. Plus o colecţie de CD-uri cu muzică de copii de ascultat în maşină, pentru că Teddy e un mare călător!”, a mai povestit vedeta Antena Stars.