Decat sa merg la sala mai bine iau o pastila

Apropo.ro / 03.08.2008, 11:16
Decat sa merg la sala mai bine iau o pastila
Specialistii americani au descoperit o pastila care ajuta oamenii sa se mentina in forma prin crearea senzatiei de extenuare a muschilork.

Specialistii americani au descoperit o pastila care ajuta oamenii sa se mentina in forma prin crearea senzatiei de extenuare a muschilor, care are drept consecinta o ardere rapida a grasimilor, potrivit dailymail.co.uk.

Expertii sunt de parere ca medicamentul ar putea fi benefic in prevenirea unor boli diverse, de la obezitate la distrofie musculara. Pana si starea de slabiciune specifica varstei inaintate poate fi controlata cu ajutorul acestei pastile, considera cercetatorii americani.

"Avem exercitiile fizice intr-o pastila", a declarat profesorul Ronald Evans, de la Institutul Salk, din California, care a demonstrat pe cobai efectele acestui medicament.

Soarecii sedentari care au facut, timp de patru saptamani, tratament cu AICAR au reusit sa arda mai multe calorii si grasimi decat animalele netratate. Testati fizic, soarecii tratati au reusit sa alerge o distanta cu 50% mai mare decat ceilalti. Conditia lor fizica s-a imbunatatit, rezultatele fiind surprinzatoare, a indicat profesorul Evans.

"Pacaleste muschii, dandu-le senzatia ca sunt lucrati zilnic", a spus acesta.

Doctorul Colin Waine, de la National Obesity Forum, a catalogat studiul drept "important", insa a precizat ca, in prezent, cele mai bune metode de a combate problemele de greutate sunt o dieta sanatoasa si sportul.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Massive Attack, teardrop in Bucuresti

Massive Attack, teardrop in Bucuresti

Ciudat… exact asa m-am simtit astazi la concertul trupei Massive Attack, sustinut pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, in mijlocul unei multimi cu totul si c…

Audi nu sta la semafor!

Audi nu sta la semafor!

Audi a proiectat un sistem, numit Travolution, care poate comunica cu semafoarele, pentru a determina un regim de viteza optim astfel incat soferii sa prinda numai culoar…

Cele mai stilate celebritati ale anului!

Cele mai stilate celebritati ale anului!

Revista Vanity Fair a intocmit topul celor mai bine imbracate celebritati.

AC/DC, in turneu dupa cei 7 ani de acasa

AC/DC, in turneu dupa cei 7 ani de acasa

Trupa de rock australiana AC/DC va pleca, in octombrie, in primul turneu mondial din ultimii sapte ani, a anuntat agentul de presa al formatiei.

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza