Delia Antal a petrecut cu actriţa Tilda Swinton la Grand Prix-ul de la Monaco

Apropo.ro / 04.06.2013, 07:00
Delia Antal a petrecut cu actriţa Tilda Swinton la Grand Prix-ul de la Monaco
Actriţa şi regizoarea filmului “D’ORA”, Delia Antal a avut parte de un sejur de vis anul acesta la Cannes, acolo unde a fost prezentă la Festivalul Internaţional de Film, completat apoi cu o scurtă şedere la Monaco, căci a fost invitată să urmărească Grand Prix-ul într-o companie selectă.

A cunoscut oameni de calitate, printre care pe binecunoscuta şi apreciata actriţă Tilda Swinton, dar şi pe patronul unei cunoscute companii aeriene, Stelios Haji-Ioannou, la petrecerea căruia a fost invitată la Monaco, având ocazia să urmărească Grand Prix-ul de pe terasa unui imens penthouse de unde se putea admira în voie peisajul mirific din Monte Carlo.

Delia Antal

“M-am bucurat să fiu invitată la dineul pe care patronul Easy Jet, Stelios Haji-Ioannou,  l-a dat la Monaco. A fost o gazdă extraordinară şi şi-a răsfăţat toţi invitaţii, în jur de 100 de persoane, cu mâncăruri alese şi băuturi fine. Cu acest prilej, în schimbul găzduirii sale nemaipomenite, cu toţii am făcut donaţii pentru un eveniment caritabil de care el se ocupă acolo. Am cunoscut foarte mulţi oameni de calitate şi din lumea filmului şi am fost încântată să o cunosc şi pe actriţa Tilda Swinton, cu care am avut ocazia să stau de vorbă şi să-i povestesc câte ceva despre filmul meu de debut. Am urmărit Grand Prix-ul de la înălţime, de la etajul şapte al unui penthouse de lux, care ne-a asigurat cea mai bună privelişte. Mă consider o persoană norocoasă!”, a mărturisit Delia Antal.