Dermocosmetica procedurala te scapa de riduri

Apropo.ro / 23.07.2008, 08:30
Dermocosmetica procedurala te scapa de riduri
Dermocosmetica procedurala este cea mai noua tehnica noninvaziva de infrumusetare cu efect vizibil imediat

Clinica Dermastyle introduce pe piata romaneasca cea mai noua tehnica noninvaziva de infrumusetare cu efect vizibil imediat, permanent pentru o perioada de 3 saptamani.

Noua tennica poarta denumirea de dermocosmetica procedurala (DPC) si este o tehnica revolutionara in domeniul medicinii estetice, care asigura rezultate spectaculoase, inca de la prima sedinta. Efectele vizibile sunt imediate, supletea si elasticitatea dermului fiind redate si mentinute pentru o perioada de 3-4 saptamani, limita de viata a ciclului celular. Ameliorarea cutelor vizibile la nivelul pielii este cu atat mai spectaculoasa cu cat persoana care recurge la aceasta solutie are un derm mai imbatranit, aceasta recomandand-o ca solutie ideala pentru persoanele mature, ca alternativa la interventiile chirurgicale clasice.

Procedeul are la baza dermabraziunea, metoda noninvaziva de infrumusetare, care permite o ingrijire cutanata activa, energica, fara durere, ace, perioada de recuperare sau anestezie.

In functie de nevoile pacientului sedintele de dermocosmetica procedurala (DCP) pot fi repetate in tratamente seriate sau pot fi realizate in mod aleator, in scopul mentinerii rezultatelor spectaculoase. O sedinta dureaza 45 de minute iar pretul unui astfel de tratament este de 500 RON.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Implant cu silicon in direct

Implant cu silicon in direct

Brigitte Nielsen, fosta sotie a lui Sylvester Stallone doreste sa isi imbunatateasca aspectul fizic si de aceea va apela la mai multe trucuri: lifting, liposucție, impla…

Dieta iti influenteaza si viata sexuala

Dieta iti influenteaza si viata sexuala

Esti ceea ce mananci! Suntem constienti ca sunt prea putine mancaruri care sa nu contina E-uri sau alte prostii. Dar macar poti sa incerci. Dieta ta este in stransa legat…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza