“Desene cu Mickey Mouse”, o nouă serie de scurt metraje animate

De: Cătălina Matei / 29.10.2013, 12:57
“Desene cu Mickey Mouse”, o nouă serie de scurt metraje animate
Din 2 noiembrie, la Disney Channel debutează o nouă serie de scurt metraje animate, “Desene cu Mickey Mouse”, avându-l în centrul lor pe starul numărul 1 de la Disney.

Pornind de la umorul tipic al lui Mickey adaptat unui ritm contemporan, serialul îl prezintă pe Mickey în numeroase situaţii pline de umor care îi expun atât curajul şi pasiunea pentru farse , cât şi farmecul şi bunătatea să aparte. Fiecare nou episod îl are în centrul său pe Mickey în diferite locuri moderne, incluzând Santa Monica, New York, Paris, Beijing, Tokio, Veneţia şi în Alpi, făcând faţă unor situaţii caraghioase  şi unor complicaţii neprevăzute.

Poveştile înfăţişează sentimente sincere şi momente eroice pe măsură ce Mickey explorează şi experimentează viaţa împreună cu partenerii lui Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy şi Pluto.

Printre noile episoade se numără şi “Fără service”, în care cei doi prieteni, Mickey şi Donald, încearcă să servească prânzul de la un chioşc de lângă plajă, dar se lovesc de clasicul avertisment “Nu servim clienţii care nu au încălţări şi tricou”.

În episodul „Yodelberg”, ce se va difuza pe 9 noiembrie, Mickey doreşte să o viziteze pe Minnie la cabana ei de la munte, dar îşi dă repede seama că pericolul de avalanşă a făcut că poteca să fie extrem de dificil de parcurs. Iar în episodul „Hot dog de New York”, difuzat în 23 noiembrie, hot dog-ul pe care Mickey îl cumpăra pentru prietena lui Minnie îl face să intre într-o cursă energică prin Parcul Central din New York.

“Desene cu Mickey Mouse” debutează pe 2 noiembrie, la Disnez Channel, la 11.30. Noile scurt metraje vor fi difuzate în continuare  în fiecare miercuri de la 18.55.