Despre case şi decoraţiuni interioare

De: Mioara Tronaru / 07.05.2013, 15:23
Despre case şi decoraţiuni interioare
Fine Living, canalul care aduce culoare în viaţa ta, prezintă noi serii despre case şi decoraţiuni interioare.

Vânătorii de case în jurul lumii – episoade speciale

În fiecare duminică, de la ora 22.00.

Vânătorii de case în jurul lumii vă prezintă trei potenţiali cumpărători. Aceştia sunt în căutarea reşedinţei mult visate în mai multe locaţii minunate de pe glob. Fiecare cumpărător are o listă de cerinţe pentru casa pe care doreşte să o achiziţioneze. Fiţi alături de cei trei cumpărători pentru a vedea cum îşi aleg locuinţa perfectă.

 

Dieta perfectă (seria 2) – sezon nou

În fiecare zi, de la orele 09.30 şi 13.00.

Melissa d’Arabian este gazda emisiunii Dieta perfectă, alături de un nutriţionist, un expert în fitness şi un cunoscător gastronomic. Toţi aceştia se vor asigura că mâncaţii ceea ce trebuie şi că veţi slăbi sănătos. Această emisiune vă prezintă sfaturi bune de urmat când mergeţi la cumpărături, exerciţii pentru arderea grăsimilor şi multe reţete gustoase şi bune pentru slăbit, pe care le puteţi încerca chiar la voi acasă.

 

Prima mea renovare (seria 1) – emisiune nouă

În fiecare zi, de la orele 10.00 şi 15.35 şi în fiecare luni, de la ora 23.45.

Orice renovare are suişurile şi coborâşurile ei. Prima renovare nu se uită niciodată, experienţa este unică iar imaginea primei case nu se pierde. Nu rataţi emisiunea Prima mea renovare, care prezintă toate etapele acestui proces prin care trec diverse case. Nu pierdeţi emoţiile şi bucuriile date de prima renovare a unei case!

 

Decoratoarele boeme (seria 1) – emisiune nouă

În fiecare zi, de la orele 11.40, 16.00 şi 20.45 şi în fiecare vineri, de la ora 22.00.

Amie Sikes şi Jolie Sikes sunt două decoratoare boeme, care restaurează case într-un stil unic. Ele cred că orice obiect poate fi restaurat. Printre clienţii celor două surori se numără cântăreţi de muzică country şi actori faimoşi de la Hollywood.