Despre echitaţie şi nu numai, duminică, în emisiunea „Numai de bine”

De: Nicoleta Nicolae / 27.04.2014, 07:00
Despre echitaţie şi nu numai, duminică, în emisiunea „Numai de bine”
Ela Crăciun dezvăluie noi secrete pentru o viaţă armonioasă, duminica aceasta în emisiunea „Numai de bine”.

Duminica aceasta de la 09.30 va avea loc un experiment pentru suflet. Telespectatorii vor putea urmări o poveste extraordinară ce îi va purta în lumea echitaţiei. Acest subiect, dar şi alte materiale cu privire la un stil de viaţă frumos şi echilibrat îi aşteaptă pe români într-o nouă ediţie a emisiunii „Numai de bine”, difuzată de Antena 3.

Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii, alături de Linda Maria, Olivia Păunescu şi Anca Lungu vor vorbi despre efectele legăturii dintre om şi cal, partener implicat şi dăruit al omului parcă dintotdeauna. Şi ca să simţim şi să ne bucurăm de toate mai mult de azi înainte, in cadrul noii editii a emisiunii Numai de bine, Ela le va împărtaşi celor aflaţi în fata micilor ecrane câteva secrete ale ochelarilor de soare, acum că razele sale încep să ne chinuie tot mai tare. Un alt subiect este şi cum simplitatea a devenit noua modă în coafuri şi machiaj
şi de ce nu ….în gătit. Ela Craciun, Linda Maria, Olivia Paunescu şi Anca Lungu vă arată duminică, de la 9.30 cât de simplu este să îţi educi bunul gust.