Diana Bart, noua prezentatoare de la Focus Monden

Apropo.ro / 28.05.2013, 14:00
Diana Bart, noua prezentatoare de la Focus Monden
Din 3 iunie, Diana Bart se alătura echipei “Focus Monden” în postura de prezentatoare. Alături de Alexandru Constantin, Diana Bart va va prezenta ultimele noutăţi din lumea strălucitoare a VIP-urilor.

În fiecare zi, de luni pana joi, veţi pătrunde pe uşa din faţă în viaţa vedetelor şi le veţi afla cele mai ascunse secrete. Cine cu cine s-a mai combinat, ce maşini sau bijuterii şi-au mai cumpărat „băieţii de bani gata”, ce hobby-uri au oamenii de afaceri, sunt întrebările la care veţi găsi răspuns doar la „Focus Monden”.

“De astăzi zâmbesc mai mult. Sunt încântată pentru că m-am alăturat echipei Focus Monden, dar şi pentru că de acum mă voi concentra pe lumea showbiz-ului. După aproape 10 ani de muncă de teren, transmisiuni live şi prezentări de ştiri, am început o nouă etapă profesională, în sfera ştirilor mondene. Sunt o fire veselă, plină de viaţa, aşa ca noua postură mi se potriveşte de minune. Iar noii mei colegi din redacţia PRIMA TV, m-au făcut să mă simt „ca acasă încă din prima zi „, spune Diana.

“Îi urez Dianei „Bun venit în echipa Focus Monden ” şi îi promit că se va simţi la PRIMA TV ca într-o familie. O apreciez mult pentru cei aproape 10 ani de carieră în televiziune şi sunt convins că vom avea ce să învăţăm unul de la celălalt”, spune Alexandru.

 

 

Pe Diana Bart şi Alexandru Constantin îi puteţi vedea urmărind Focus Monden, de luni până joi, de la ora 23:00, la Prima TV.