Diana Bart – O viitoare mireasă dependentă de rimel şi gloss

Apropo.ro / 12.06.2013, 08:00
Diana Bart - O viitoare mireasă dependentă de rimel şi gloss
Proaspăt intrată în echipa ”Focus Monden”, Diana Bart se pregăteşte în vara aceasta să îmbrace rochia de mireasă. Până la evenimentul mult aşteptat, noua prezentatoare de la Prima TV ne-a dezvăluit câteva dintre trucurile sale legate de frumuseţe.

– A venit vara, cum te pregăteşti pentru acest anotimp? Ai câteva reguli de frumuseţe pe care vrei să ni le împărtăşeşti?

Nu pot să spun că mă pregătesc pentru vreun anotimp , în mod special. Am încercat să-mi creez un stil de viaţă din îngrijirea zilnică, din alimentaţie şi sport. Aşa că, sunt pregătită să fac faţă oricărei provocări. Pe perioada estivală, mă hidratez mai mult şi consum mai multe fructe şi legume, în rest, nu fac nimic deosebit. Sportul face parte din viaţa mea şi de 3 ori pe săptămână practic fitness, îmi hidratez pielea cu apă termală şi creme. Părul îl feresc cât de mult pot de perie şi placă şi iau vitamine ca să-l hrănesc din interior.

– Care a fost cel mai frumos compliment primit până acum?

Mi s-a spus că semăn cu Catherine Zeta Jones!

– Eşti dependentă de un anume produs cosmetic?

Da, sunt dependentă de rimel şi gloss.  

– Ce părere ai despre operaţiile estetice? În ce condiţii ai apela la un astefel de ajutor?

Nu sunt pro operaţii estetice. Consider că, dacă pe parcursul vieţii  încercăm să păstrăm un echilibru între o alimentaţie sănătoasă, sport şi un ritual simplu de îngrijire, nu avem nevoie de mâna unui estetician. Contează foarte mult şi genele, ce-i drept.

– Care sunt cei mai importanţi 3 paşi pentru frumuseţe pe care îi respecţi cu sfinţenie?

Nu-mi încarc în exces tenul, folosesc produse cât mai naturale, mă feresc de parabeni, iar în fiecare seară, obligatoriu mă demachiez. Apoi aplic o cremă hidratantă din gama dermatocosmeticelor, pe care o cumpăr numai din farmacii, iar de puţin timp, am început să folosesc şi un ser contur pentru ochi, ca să prevenim ridurile. Şi tot zilnic folosesc apa termală pentru faţă şi corp. 

– Ce planuri ai pentru această vară?

Sfârşitul verii îmi aduce un eveniment important din viaţă, nunta mea. Până atunci, mă focusez pe cariera, pentru că am început o nouă etapă, iar după nuntă, luna de miere, într-o destinaţie exotică. Până la concediu, mă bucur însă, de fiecare sfârşit de săptămână, la o piscină, la plajă, la un grătar sau la o terasă.

Nicoleta Nicolae

 

Focus Monden

LUNI-JOI, 23.00, Prima TV