Diana Dumitrescu dezvăluie secretele ei în arta seducţiei

Apropo.ro / 28.11.2014, 11:40
Diana Dumitrescu dezvăluie secretele ei în arta seducţiei
Diana Dumitrescu dezvăluie secretele sale în arta seducţiei şi împărtăşeşte cu cititoarele care sunt trucurile ei care nu dau niciodată greş în încercarea de cucerire a bărbaţilor.
 
 
“Buclele şi rozul sunt secretele mele. Deşi s-ar spune că fug de culoarea roz, bărbaţii sunt mereu atraşi de femeile care poartă această culoare. Dacă adăugăm nişte bucle dezordonate, fluturam puţin părul în vânt şi o privire misterioasă pe sub gene, l-ai cucerit numai decât. Acum, fie vorba între noi, mie mi-a cam ieşit”, mărturiseşte Diana Dumitrescu. 
 
 
 
 
“Cea mai plăcută senzaţie, este a doua zi dimineaţă, când părul tău buclat este răvăşit, ai un umăr gol, pentru că tricoul lui este prea mare, iar el, se uită de pe celălalt scaun la tine, după ce ţi-a făcut cafeaua şi spune: eşti atât de frumoasă dimineaţa. Păi, da, sunt, pentru că buclele mele răvăşite nu au cum să mă facă să mă simt altfel. Şi dacă eu aşa mă simt, asta exprim.:) Cum îmi fac eu buclele, păi simplu. Am intrat pe haircare.ro şi mi-am luat un aparat pentru bucle pe care îl pot folosi singură. Ce mi-a atras cel mai mult atenţia a fost faptul că astăzi este Pink Friday şi se donează 3% din încasări pentru Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România. Aşa că, mi-am luat tot de aici un şampon, masca şi ulei hidratant, pentru că m-am gândit că aşa particip şi eu la o faptă bună”, adaugă Diana Dumitrescu.