Diana Dumitrescu, pozată complet goală de fostul soţ!

De: Mioara Tronaru / 01.11.2013, 08:00
Diana Dumitrescu, pozată complet goală de fostul soţ!
Frumoasa actriţă s-a lăsat fotografiată chiar de fostul soţ, Ducu Ion, pentru una dintre revistele destinate publicului masculin.

Dezbracata de haine si de secrete, Diana a povestit mai multe despre divorţ în interviul care a însoţit pictorialul.
“Sunt intr-un moment de tranzitie, de cautare. A fost o perioada in care mi s-au intamplat foarte multe lucruri, a fost agitatie si caut un pic de liniste. Ma caut cumva pe mine, incerc sa ma regaesc, sa ma linistesc. M-am mutat si incerc acum sa-mi fac un cuibusor al meu, unde sa ma simt acasa”, a afirmat Diana.


De asemenea, frumoasa actrita a marturisit ca inca mai sufera dupa divort. “Am descoperit pe propria-mi piele ca divortul nu e doar o simpla despartire, e o rana ceva mai adanca, una care nu se vindeca foarte usor si trebuie sa am rabdare. Oricat s-ar zice prin ziare ca Diana are un nou iubit si si-a revenit complet, nu e chiar asa. Chiar nu mi-am revenit complet, iar norocul meu e ca am dat peste cap un baiat care ma-ntelege, ma sustine si se poarta cu manusi cu mine tocmai ca sa reintru pe fagasul normal, sa revin la cum sunt eu si sa nu mai sufar.”